Hagi a primit vestea mult așteptată. Dezvăluirea a fost făcută în premieră, la un post de televiziune

Hagi a primit vestea mult așteptată. Dezvăluirea a fost făcută în premieră, la un post de televiziune
Publicat: 31/03/2018, 17:04

Impresarul Mihai Joiță dezvăluie că scouterii grupării din Ligue 1 au pus ochii pe fiul lui Hagi la amicalul dintre naționalele under 21 ale României și Marii Britanii, scrie ziare.com.

„Au fost sa vada alti jucatori, urmareau alti fotbalisti si le-a sarit in ochi Ianis. A facut un meci extraordinar. Cei de la Lyon au spus ca vede jocul cu cateva secunde mai repede decat ceilalti”, a spus Joita pentru Pro Tv.

Naționala de tineret a României a pierdut meciul cu englezii cu 2-1. Ianis Hagi i-a oferit pasa de gol lui Costache. Alte echipe interesate de fiul lui Hagi ar fi FCSB și Galatasaray Istanbul.

Ianis are 19 ani și evoluează ca mijlocaș ofensiv și a marcat două goluri în cele șase partide disputate pentru Viitorul de la revenirea lui. Viitorul a plătit două milioane de euro pentru a-l aduce pe Ianis de la Fiorentina.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase