Ilie Năstase îi face plângere penală lui Mugur Isărescu: „Nu este terenul lui proprietate privată”. Ce s-a întâmplat!

Ilie Năstase îi face plângere penală lui Mugur Isărescu: „Nu este terenul lui proprietate privată”. Ce s-a întâmplat!
Ilie Năstase îi face plângere penală lui Mugur Isărescu
Publicat: 19/09/2022, 14:00

Ilie Năstase a anunțat după finala Ţiriac Foundation Trophy, câştigată de Irina Begu, că turneul trebuia să se dispute la Arenele BNR și că va depune plângere penală împotriva Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Irina Begu, a doua favorită, a cucerit Ţiriac Foundation Trophy, WTA 125, competiție dotată cu premii de 115.000 de dolari,  după ce a învins-o pe Reka-Luca Jani, scor 6-3, 6-3, în finala de la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti.

Ea a câștigat al doilea său titlu din acest an, după titlul WTA 250 de la Palermo.

Ilie Năstase îi face plângere penală lui Mugur Isărescu: „Nu este terenul lui proprietate privată”

Begu a primit un cec de 15.000 de dolari şi 160 de puncte WTA, iar Jani a câștigat 8.000 de dolari şi 95 de puncte WTA.

„Îmi era dor de un turneu de tenis, dar locaţia nu este potrivită. Trebuia să fie la BNR, aş fi dorit la BNR, unde s-a scris istorie de 100 de ani şi vreau să îl atenţionez în acest fel pe tovarăşul guvernator al BNR, că în loc să pună semnătura pe o sticlă de vin toţi guvernatorii o pun pe o bancnotă. Şi vreau să îl atenţionez că îi fac plângere penală că nu lasă sportul să se dezvolte în România, tenisul. De mâine îi fac plângere penală. Terenul nu este al lui, este al românilor, eu m-am născut acolo, nu este terenul lui proprietate privată”, a spus Ilie Năstase, potrivit ProSport.

O felicit pe Irina Begu. Publicul care a venit astăzi este de la BNR şi sper să se întoarcă la loc, pentru că eu până la anul vreau să rezolv problema asta – Ilie Năstase, fost număr unu mondial

  • Irina Begu, 41 WTA, a obţinut victoria după o oră și 47 de minute de joc
  • Ea a mai învins-o pe Jani, 114 WTA, în 2008, la Budapesta, scor 6-4, 6-1