INTERVIU. Bianca Andreescu: Sper să o depăşesc pe Serena Williams şi toate victoriile ei

Redactor:
Ioana Tudorascu
INTERVIU. Bianca Andreescu: Sper să o depăşesc pe Serena Williams şi toate victoriile ei
INTERVIU. Bianca Andreescu: Sper să o depăşesc pe Serena Williams şi toate victoriile ei / Foto: Bianca Vanessa Andreescu - Facebook

Bianca Andreescu a declarat într-un interviu pentru CNN că speră să o depăşească pe Serena Williams la numărul de titluri câştigate. Sportiva canadiană a învins-o pe Williams în finala US Open 2019, reuşind să câştige primul său titlu de Grand Slam.

De la victoria din 2019 de la US Open, Bianca Andreescu a fost chinuită de accidentări, iar izolarea forţată din cauza pandemiei de coronavirus a întârziat recuperarea ei.

Sportiva de 20 de ani e încrezătoare că va reveni mai puternică.

„Sper să o depăşesc pe Serena Williams şi toate victoriile ei. Poate şi pe Chrissy Evans, cine ştie? Pe Margaret Court”, a spus Andreescu, într-un interviu pentru CNN.

„Îmi place să visez lucruri mari. Asta mă motivează să ies pe teren şi să continui ceea ce am făcut până acum. În tot ceea ce fac dau 150% şi vreau să fiu cea mai bună. Pentru cariera din tenis am făcut multe sacrificii şi am depus mult efort, aşa că vreau să fiu cea mai bună. Depăşirea acelor jucătoare m-ar face să fiu cea mai bună”, a mai spus Bianca Andreescu.

Chris Evert şi Martina Navratilova au câştigat câte 18 Grand Slamuri în carierele lor, în timp ce Serena Williams are 23 de trofee, fiind depăşită doar de Margaret Court, cea care are 24.

Simona Halep revine în forță

În cursul zilei de joi, 4 iunie, campioana Simona Halep a fost surprinsă în parcul Herăstrău din București în timp ce se antrena în aer liber, după luni de izolare în contextul pandemiei de coronavirus.

Pe perioada stării de urgență impusă de pandemie, Simona Halep s-a antrenat acasă, chiar și în sufragerie. Sportiva a postat pe contul de Instagram mai multe poze și filmulețe cu exercițiile și activitățile care au menținut-o în formă în perioada izolării.

Într-una dintre poze, aceasta apare făcând exerciții în sufragerie, cu ajutorul canapelei. Alături de poză, sportiva a postat și mesajul – „Cine a zis că o canapea e bună doar ca să stai pe ea?

Inchide