Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident în Scoția. Elena Tănase, pusă sub acuzare

Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident în Scoția. Elena Tănase, pusă sub acuzare
Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident în Marea Britanie. Elena Tănase, pusă sub acuzare / Foto: Prosport.ro
Publicat: 01/09/2021, 07:20
Actualizat: 01/09/2021, 08:30

Iubita lui Ianis Hagi a provocat un accident grav, în Glasgow. Elena Tănase a fost implicată într-un accident, în week-end, iar una dintre victime a ajuns la spital.

Tânăra de 22 de ani se afla la volanul unui Porsche și a fost pusă sub acuzare de polițiștii scoțieni, după ce a provocat un carambol cu alte trei mașini, scrie Prosport.ro.

Elena conducea un Porsche neasigurat, care ar aparține lui Ianis Hagi. O tânără de 19 ani a ajuns în stare gravă la spital în urma accidentului, petrecut la ieșirea Dumbreck de pe M8.

„În jurul orei 21.00, sâmbătă, 21 august, poliţia a fost chemată la un accident rutier cu patru vehicule pe M8, lângă J23, spre est. O tânără, în vârstă de 19 ani, a suferit răni în urma accidentului şi a trebuit să meargă la spital pentru tratament. O tânără de 22 de ani a fost acuzată în legătură cu presupuse infracţiuni rutiere”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției din Glasgow.

Iubitul său, Ianis Hagi, se află la Rejkjavik, capitala Islandei, acolo unde naționala de fotbal a României va juca împotriva scandinavilor joi, 2 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile CM Qatar 2022.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult