Lovitură dată de Poli Timișoara! L-a pus MANAGER general pe fostul portar al naționalei Costel Pantilimon

Lovitură dată de Poli Timișoara! L-a pus MANAGER general pe fostul portar al naționalei Costel Pantilimon
Publicat: 08/02/2023, 20:20
Actualizat: 08/02/2023, 20:26

Costel Pantilimon, 36 de ani, fost portar al tricolorilor, a fost prezentat, miercuri, în funcţia de manager general al echipei de fotbal Politehnica Timişoara, din Liga a II-a.

„Mă bucur că am ajuns la o înţelegere şi că suntem pe aceeaşi direcţie. Este foarte important pentru mine să ştiu că sunt dorit. Se vrea ceva serios, o reconstrucţie, şi pentru mine a fost un imbold destul de mare să vin astăzi aici”, a declarat Costel Pantilimon.

El şi-ar dori ca echipa timişoreană să reuşească în acest an menţinerea în Liga a II-a, chiar dacă recunoaşte că timpul pentru redresare este scurt.

„În primul rând mi-aş dori să rămânem în Liga a II-a. Ştiu că sună un pic nerealistic, pentru că timpul este foarte scurt şi sunt conştient de acest lucru. Dar pentru noi prioritatea este să creăm o bază solidă, să putem promova în continuare jucători tineri, să creăm un ambient sănătos, pentru a dezvolta sănătos acest club”, a adăugat fostul portar.

Lovitură dată de Poli Timișoara! L-a pus MANAGER general pe fostul portar al naționalei Costel Pantilimon

După 16 etape în actualul sezon al Ligii a II-a, Politehnica Timişoara ocupă locul 19 în clasament, cu 12 puncte acumulate în 16 etape, la fel ca ultima clasată, Unirea Constanţa.

Pantilimon vine și cu alte nume în club. Paul Codrea, fostul internațional timișorean care a jucat ani de zile în Italia și care era antrenor de copii în cadrul clubului, după ce în trecut a fost atât jucător, cât și antrenor al primei echipe, va fi noul director sportiv, în locul lui Ioan Mera.

Despre Ioan Mera, rectorul Florin Drăgan a spus că va fi păstrat. ”Ioan Mera va rămâne în club, pe alt post”, a punctat Drăgan.

Președinte Ovidiu Cuc și director general Doru Plăvițu sunt istorie la club, din punctul de vedere al lui Drăgan. Pantilimon va decide însă dacă îi va menține. ”În condițiile în care nu am reușit să atragem sponsori, era greu să menținem două persoane. Costel Pantilimon poate decide dacă îi va coopta, dar în acest moment, am întrerupt colaborarea”, a spus rectorul.

De asemenea, se ”reactivează” funcția de administrator delegat, scrie ProSport, ce o ocupase anterior Florin Iacob. Profesorul Marius Adam va face asta, dar se va ocupa și de juniori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase