Mesajul lui Ogăraru pentru FCSB: „Să fim realiști! Să nu ne entuziasmăm!”

Mesajul lui Ogăraru pentru FCSB: Să fim realiști! Să nu ne entuziasmăm!
Publicat: 05/11/2017, 19:52

Fostul fundaș dreapta s-a întors recent la Amsterdam, unde continuă colaborarea cu Ajax, dar nu scapă niciun meci al echipei lui Nicolae Dică (37 de ani), fostul său coleg de echipă, dar și de generație. Într-o intervenție telefonică la ProSport LIVE, Ogăraru a comentat supradoza de optimism cu care se hrănesc după fiecare victorie în Europa League conducătorii vicecampioanei României.

„Să fim realiști, nu a fost cea mai grea grupă! Să o ia pas cu pas, să se bucure pentru această calificare și să construiască pentru următoarea fază. Într-un final să vorbească despre o dominare în Europa League. Să ne entuziasmăm deocamdată. Prin această calificare, Dică, fostul meu coleg, a câștigat liniște și timp. Pentru el începutul a fost mai greu, pentru că se afla pentru prima oară în postura de principal la o asemenea echipă. Dar, ușor-ușor, și-a arătat valoarea și rezultatele vorbesc”, a spus Ogăraru, la ProSport LIVE. FCSB s-a calificat matematic în 16-imile Europa League după ce a reușit să acumuleze 10 puncte în Grupa G (trei victorii și o remiză).

Chestionat și pe marginea foiletonului „FCSB vs CSA Steaua”, Ogăraru a evitat elegant subiectul, limitându-se să răspundă scurt. „Asta e eterna întrebare, lumea nu se mai satură să vorbească despre acest subiect. Sunt două tabere diferite, e o decizie dată, există Steaua și FCSB”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase