Mihaela Buzărnescu, LIGAMENT RUPT la glezna dreaptă

Mihaela Buzărnescu, LIGAMENT RUPT la glezna dreaptă
Publicat: 10/08/2018, 10:47

Vești bune: nu am vreun os rupt. Vești rele: mi-a cedat un ligament . Din păcate, nu voi putea participa la US Open, dar voi încerca să mă refac pentru sezonul din Asia. Vă mulțumesc tuturor pentru suport!”, a declarat Mihaela pe contul de Twitter.

Good news: no bones broken 👍
Bad news: one ligament broken, 2 stretched 👎
Very sad I won’t get to play US Open Series but I’ll try my best to recover for the Asian Tour!
Thank you for all the support I’ll keep you posted 🙏 pic.twitter.com/D9tn7csuGw

— Mihaela Buzarnescu (@MikiBuzarnescu) August 10, 2018

Adversara Mihaelei din meciul în care s-a accidentat, Elina Svitolina i-a transmis românceiînsănătoșire grabnică: „Îmi pare foarte rău să văd jucători accidentați atât de rău! Îți doresc, Miki Buzărnescu, să te recuperezi foarte repede! Să fii puternică!”, a scris pe Twitter, Elina Svitolina.

Very tough to see players getting injured that badly on court. I wish @MikiBuzarnescu a veryyyy speedy recovery! Stay strong! pic.twitter.com/cAv0BRQqnc

— Elina Svitolina (@ElinaSvitolina) August 8, 2018

Joi, tatăl Mihaelei Buzărnescu și medicul Pompiliu Popescu sperau ca accidentarea să nu fie atât de gravă, iar sportiva să poată participa la US Open. Însă după un examen RMN, Buzărnescu a primit un diagnostic care o va ține departe de teren mai mult decât spera.

Puteți vedea momentul accidentării Mihaelei Buzărenescu în înregistrarea de mai jos:

În timpul evoluției sale la Montreal, Simona Halep a susținut-o pe Mihaela Buzărnescu și a felicitat-o pentru că a urcat pe locul 20 WTA.

„Sunt atât de fericită pentru tine, Miki! Bine ai venit în top 20„, i-a transmis Simona Halep, Mihaelei Buzărnescu, cu câteva zile în urmă.

So happy for you, Miki! Welcome to the Top 20 😬🤗 @MikiBuzarnescu

— Simona Halep (@Simona_Halep) August 5, 2018

Simona Halep, liderul mondial, s-a calificat în sferturile de finală ale Rogers Cup, după ce a învins-o, vineri, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA, cu scorul de 6-2, 6-2.

„Voi dormi, voi dormi și iar voi dormi după acest meci. Vă mulțumesc că veniți mereu să mă susțineți”, a exclamat Simona imediat după meci. „Mi-am păstrat concentrarea pentru fiecare schimb de mingi. A fost o zi dificilă și pentru mine, și pentru Venus”.

Pentru accederea în sferturi, Simona Halep primește 190 de puncte WTA și 60.000 de dolari. În sferturi, ea o va întâlni, sâmbătă, în jurul orei 1:30, pe Caroline Garcia din Franța (locul 6 WTA).