„Oracolul” Dumitru Dragomir știe cine l-ar putea înlocui pe Pițurcă la națională: „E cea mai bună soluție la această oră”

Oracolul Dumitru Dragomir știe cine l-ar putea înlocui pe Pițurcă la națională: E cea mai bună soluție la această oră
Publicat: 01/01/2014, 12:02
Actualizat: 06/07/2016, 01:34

Președintele LPF, Dumitru Dragomir, consideră că Victor Pițurcă trebuie păstrat în funcția de selecționer al naționalei României, chiar dacă a ratat prezența la CM 2014 din Brazilia.

„După părerea mea, Victor Pițurcă și-a îndeplinit misiunea, a dus echipa la baraj, înaintea Turciei, care e peste noi ca valoare. Pițurcă și-a îndeplinit misiunea, având în vedere că nu avea în contract calificarea la CM 2014 (n.r. selecționerul are stipulată în contract calificarea la Euro 2016). Cine încearcă să-l dea afară pe Pițurcă acum face una dintre cele mai mari greșeli. Categoric trebuie să rămână, e un antrenor trăsnet, a făcut din rahat bici. A făcut o națională care a venit pe locul 2 după Olanda, e numai meritul lui”, a declarat Dumitru Dragomir.

În plus, președintele LPF e convins că Pițurcă va duce naționala la Euro 2016. „Acum, că se califică 24 de echipe, părerea mea e că se califică și Cipru, nu numai noi. Ar fi un dezastru dacă nu ne-am califica”, a spus Dragomir.

Totuși, dacă ar fi ca Pițurcă să fie înlăturat, Dragomir vede un singur înlocuitor: pe antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf. „Eu îl văd în locul lui Pițurcă tot pe Pițurcă. Dar, dacă pleacă, după părerea mea Reghecampf este cea mai bună soluție la această oră. După Reghecampf, ar mai fi Contra, Dan Petrescu, Andone”, a declarat Dragomir.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase