Prima națională de fotbal care și-a anunțat lotul de jucători pentru Cupa Mondială din Rusia. Două mari vedete lipsesc de pe listă

Prima națională de fotbal care și-a anunțat lotul de jucători pentru Cupa Mondială din Rusia. Două mari vedete lipsesc de pe listă
Publicat: 16/05/2018, 23:02
Actualizat: 23/01/2019, 04:47

„Cred că este un lot de care putem fi încântați”, a spus Southgate, după ce a făcut anunțul. „Un grup tânăr, dar și cu jucători cu experiență. Lotul este echilibrat”, a mai spus fostul fundaș, citat de BBC. Southgate a ales, momentan, doar 20 de jucători, lăsând și o listă de cinci în stand-by. Dintre aceștia, doar trei vor fi în Rusia.

Portari: Jack Butland (Stoke), Jordan Pickford (Everton), Nick Pope (Burnley).

Fundași: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Gary Cahill (Chelsea), Kyle Walker, John Stones (Manchester City), Harry Maguire (Leicester), Kieran Trippier, Danny Rose (Tottenham Hotspur), Phil Jones, Ashley Young (Manchester United).

Mijlocași: Eric Dier, Dele Alli (amândoi de la Tottenham Hotspur), Jesse Lingard (Manchester United), Jordan Henderson (Liverpool), Fabian Delph (Manchester City), Ruben Loftus-Cheek (Chelsea).

Atacanți: Jamie Vardy (Leicester), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City), Danny Welbeck (Arsenal) Harry Kane (Tottenham).

Pe lista rezervelor se află Tom Heaton și James Tarkowski (ambii de la Burnley), Lewis Cook (Bournemouth), Jake Livermore (West Brom) și Adam Lallana (Liverpool). Anglia a fost repartizată în grupa G, alături de Belgia, Panama și Tunisia.

O altă națională a anunțat înaintea Angliei o listă de jucători pentru Mondiale, respectiv Australia, dar este o listă cu peste 30 de nume din care vor fi aleși cei 23, ceea ce ănseamnă ca Anglia este prima națională care a anunțat lotul care merge în Rusia.