Primăria Arad donează iarbă de pe stadionul UTA, drept amintire

Primăria Arad donează iarbă de pe stadionul UTA, drept amintire
Publicat: 02/05/2016, 16:42

Adresa pe care se fac înscrierile este http://misc.primariaarad.ro/gazonUTA, iar linkul direct poate fi găsit și pe paginile de Facebook ale primarului Gheorghe Falcă și Primăriei Municipiului Arad, dar și pe pagina de internet a Primăriei Arad, la adresa primariaarad.ro. Primele parcele de gazon vor începe să fie distribuite începând cu 9 mai, iar primii 100 de înscriși vor fi invitați să primească gazonul, urmând ca din 2 în 2 zile primăria să îi invite pe cei înscriși.

Cei interesați trebuie să se adreseze primăriei municipiului Arad, iar prioritate vor avea jucătorii și antrenorii care au activat la UTA de-a lungul anilor și care vor fi contactați de către municipalitate. Pentru că noul stadion Francisc Neumann va avea un gazon nou, actualul gazon va parcelat în bucăți de 50/50 cm care vor fi donate arădenilor ce vor să păstreze ca amintire o bucată din gazonul de pe fosta arenă UTA, pe care s-au disputat atâtea meciuri care au bucurat miile de fani ai „Bătrânei Doamne”.

Lucrările de modernizare sunt realizate în avans, estimându-se că primele meciuri ar putea avea loc pe noul stadion UTA către sfârșitul anului 2017, urmând ca recepția să fie făcută în 2018. Noul stadion Francisc Neumann va avea 12.700 de locuri, toate acoperite, restaurant, hotel și muzeu, și se va ridica la categoria 1 de acreditare a FRF și categoria a 2-a în structura de acreditare UEFA.