Reacția Mariei Șarapova după ce un fan i-a cerut socoteală pentru că s-a retras de la turneul din Miami: „Nu mai puțin de cinci doctori m-au consultat în ultima lună”

Reacția Mariei Șarapova după ce un fan i-a cerut socoteală pentru că s-a retras de la turneul din Miami: „Nu mai puțin de cinci doctori m-au consultat în ultima lună
Publicat: 22/03/2018, 08:47

Șarapova a dezamăgit prin rezultatele slabe înregistrate în acest an, iar retragerea ei de la Miami, turneu programat între 20 martie – 1 aprilie, a umplut paharul! Un fan a criticat-o vehement pe Maria, exprimându-și dezamăgirea vizavi de faptul că a cumpărat bilete special pentru ca un prieten de-al său să o vadă pe viu pe Șarapova. Situația putea fi evitată dacă tenismena își anunța din timp abandonul, mai crede suporterul respectiv, care a mai sugerat că fosta regină a circuitului WTA s-ar fi dat lovită, scrie prosport.ro.

Maria a lămurit întreaga problemă răspunzându-i fanului din Rusia, printr-un lung mesaj postat pe Twitter: „De obicei, nu vreau să vorbesc în public despre problemele mele medicale, dar de această dată mă simt obligată să îi răspund acestui fan. Eu nu voi merge niciodată la un turneu dacă nu sunt pregătită sută la sută. Pe lângă faptul că m-am lovit la antebrațul mâinii stângi cu 30 de minute înainte de meciul din primul tur de la Indian Wells, am descoperit și că am un gol de aer în plămân, iar din acest motiv n-am putut zbura timp de trei săptămâni.

Nu mai puțin de cinci doctori m-au consultat în ultima lună, așa că te asigur că mă acuzi pe nedrept. Niciodată nu aș fi vrut să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. Îmi pare rău că ai cumpărat două bilete pentru prietenul care voia să mă vadă jucând live. Dar trebuie să mă crezi că am făcut tot posibilul pentru a intra pe teren. Oricum, sper că va folosi acele bilete pentru a vedea alte meciuri. Iar eu voi lupta pentru a mă face bine și a reveni la nivelul meu cel mai bun. Maria”, a fost reacția sportivei, potrivit prosport.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase