Ronaldo, despre Balonul de Aur: Messi este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo

Ronaldo, despre Balonul de Aur: Messi este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo
Publicat: 29/11/2012, 17:39
Actualizat: 03/07/2013, 16:53

Fosta vedetă a naționalei Braziliei, Ronaldo, dublu câștigător al Balonului de Aur, a declarat, joi, că argentinianul Lionel Messi „este cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo” în ceea ce privește șansele de câștigare a trofeului pentru care este nominalizat și Andres Iniesta, informează AFP.

„Mai devreme sau mai târziu Cristiano Ronaldo va câștiga Balonul de Aur (n.r. – portughezul a mai câștigat acest trofeu în 2008). Consider că Messi și Cristiano Ronaldo sunt în fața lui Andres Iniesta, care este un jucător foarte bun, mereu am gândit asta, el merită să fie acolo. Dar Messi este chiar cu un pas înaintea lui Cristiano Ronaldo. Messi și Cristiano Ronaldo sunt doar ei în competiție, după părerea mea. În vremea mea, lupta se dădea între mine, Zidane, Figo, Ronaldinho, Beckham… Era o listă cu zece jucători cu șanse la trofeu”, a spus Ronaldo.

Întrebat dacă îl invidiază pe Messi, el a răpuns: „Recompensele lui Messi sunt justificate. Orgoliul meu nu suferă pentru că el îmi depășește recordurile. Aș fi foarte fericit să îl admir în continuare pe Messi”.

Jucătorii echipei FC Barcelona, Lionel Messi și Andres Iniesta, și fotbalistul formației Real Madrid, Cristiano Ronaldo, sunt cei trei finaliști pentru Balonul de Aur, trofeu ce va fi decernat la 7 ianuarie 2013, la Zurich, a anunțat FIFA, joi, la Sao Paulo.

Argentinianul Leo Messi, în vârstă de 25 de ani, triplu câștigător al Balonului de Aur, este marele favorit și în acest an.

Portughezul Cristiano Ronaldo, 27 de ani, a mai câștigat Balonul de Aur în 2008.

Spaniolul Andres Iniesta, în vârstă de 28 de ani, a câștigat în acest an Campionatul European cu național Spaniei și a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase