Se întoarce Nicolo Napoli pentru a noua oară la FC U Craiova? Ce a spus Adrian Mititelu: „Sunt foarte multe mesaje pe WhatsApp”

Se întoarce Nicolo Napoli pentru a noua oară la FC U Craiova? Ce a spus Adrian Mititelu: „Sunt foarte multe mesaje pe WhatsApp”
Nicolo Napoli și Adrian Mititelu
Publicat: 11/10/2022, 09:23

Nicolo Napoli a antrenat ultima oară pe FC U Craiova în ediția trecută. A fost al optulea mandat al italianului la echipa patronată de Mititelu.

FC U Craiova caută antrenor, după ce Marius Croitoru s-a despărțit de echipă. A decis să plece în urma înfrângerii cu Chindia Târgoviște, scor 0-1, meci disputat în etapa 13 a Superligii.

Marius Croitoru, 42 ani, era la echipa din Băniei din 23 iunie. El a venit la trupa olteană după despărțirea de FC Botoșani.

Se întoarce Nicolo Napoli pentru a noua oară la FC U Craiova? Ce a spus Adrian Mititelu: „Sunt foarte multe mesaje pe WhatsApp”

Croitoru avea cinci victorii, trei remize și șase înfrângeri ca antrenor al FC U Craiova.

Potrivit ProSport sunt patru nume pe lista lui Mititelu, Napoli fiind o variantă. Ar fi a noua oară când italianul ar putea antrena formația din Bănie.

„Nu am niciun nume în cap, nu aveam cum, pentru că nu mă gândeam, pe cuvântul meu. Pe de altă parte, eu nu pot să aduc pe oricine, pentru că m-am săturat de antrenori mediocri. Sunt aceiași antrenori care se plimbă de la o echipă la alta și eu vreau altceva. Mă refer la modul general.

Nu m-am dus la Nicolo Napoli, vă spun că e o chestiune foarte grea și n-am nicio idee. Sunt foarte multe propuneri care mi-au venit pe Whatsapp în ultimele zeci de minute”, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

FC U Craiova e pe locul 11, după 13 etape, cu 15 puncte și până la numirea noului antrenor, cuplul Paul Răducan – Florin Drăgan va asigura interimatul.

Ce a spus Marius Croitoru despre plecarea de la FC U Craiova

„Un meci slab, în care am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, mult mai puternică. Ne-au dominat, au avut determinare, practic asta e realitatea. Echipa mai puternică a câștigat. Să vă spun ceva: cel mai ușor în fotbal e să-ți pierzi încrederea și atunci degeaba ești fotbalist bun. Am avut o discuție cu ei și încrederea este cel mai important lucru pe care l-am pierdut.

Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă.

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine”, a declarat Marius Croitoru, după meciul cu Chindia Târgoviște.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
S-a aflat cauza morții lui Bogdan, asistentul veterinar găsit fără suflare în propria mașină. Ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Opinia medicului Cătălin Cîrstoiu, în cazul Florin Piersic. Procedura recomandată într-o astfel de situație
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii