STEAUA-DINAMO 1-1. Tănase deschide scorul. Cosmin Matei aduce egalarea

STEAUA-DINAMO 1-1. Tănase deschide scorul. Cosmin Matei aduce egalarea
Publicat: 17/04/2014, 22:30
Actualizat: 12/01/2020, 03:21

STEAUA-DINAMO. Steaua deschide scorul în minutul 22 prin Cristi Tănase. Steaua-Dinamo 1-0. Cosmin Matei a egalat pentru Dinamo în minutul 86

STEAUA-DINAMO. Echipele de start la meciul Dinamo – Steaua, din manșa secundă a semifinalelor Cupei României – Timișoreana:

Steaua București: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Ad. Popa, Tănase, Pîrvulescu – Chipciu. Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Dinamo București: Bălgrădean – L. Rus, Durimel, D. Grigore, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Filip – V. Lazăr, C. Matei, Rotariu. Antrenor: Flavius Stoican.

STEAUA-DINAMO. Peste 10.000 de fani Dinamo sunt așteptați pe stadion la meci. „Când văd ce se întâmplă pe stadioanele din Europa, sunt momente în care mi-aș dori să putem întoarce rezultatul din tur. Este destul de greu, dar nu imposibil”, a declarat Flavius Stoican la o televiziune de sport.

Click aici pentru LIVE TEXT

„Din punctul meu de vedere este o partidă foarte importantă pentru noi. Încercăm să facem un meci mare, sunt convins că stadionul va fi aproape plin. Faptul că după un scor în tur care nu ne onorează va veni atâta lume la stadion, ne onorează. Faptul că oamenii ne iubesc necondiționat este un mare câștig. Ne dorim să fim la același nivel cu suporterii noștri, sunt unici. Vom încerca să câștigăm. Dacă vom reuși să câștigăm la o diferență de trei goluri, atunci într-adevăr va fi o minune. Atunci putem spune că suntem ca echipă egali suporterilor noștri. Trebuie să fim calculați, să nu ne hazardăm, să nu ne ducem dinainte cu gândul că trebuie să marcă repede. În fotbal se pot întâmpla multe. Așa cum noi am primit trei goluri în șapte minute, așa putem marca trei goluri într-un interval foarte scurt. Că se va întâmpla pe final sau la început rămâne de văzut. Pentru mine important este să facem tot ce ne stă în putință să câștigăm acest meci”, a mai spus Stoican.

STEAUA-DINAMO.Pentru a atrage mai mulți fani la meci, Ionel Danciulescu, Florin Bratu, Dudu Georgescu și Ionel Augustin au ieșit din birouri și s-au mutat la casele stadionului Dinamo, unde vor vinde bilete pentru meciul cu Steaua. Săptămâna trecută și jucători de la Dinamo au vândut bilete.

Antrenorul echipei Steaua, Laurențiu Reghecampf, a declarat, luni, într-o conferință de presă, că jucătorii echipei Dinamo vor încerca să spele imaginea rezultatului din prima manșă a semifinalei.

„Se poate întâmpla orice la un meci Dinamo – Steaua, dar eu cred că în momentul de față Steaua este pregătită să facă față acestor meciuri. Știm foarte bine că ne așteaptă un meci foarte greu. Dinamo a jucat foarte bine la Piatra Neamț și cu siguranță își doresc să spele imaginea acelui rezultat din primul tur. Suntem conștienți că stadionul va fi alături de ei, iar fanii vor încerca să-i ajute să aibă parte de un rezultat pozitiv. În momentul de față nu cred că mai contează cu cine vom juca finala”, a spus Reghecampf.

STEAUA-DINAMO. Vor să demonstreze că fotbalul românesc este puternic

Laurențiu Reghecampf a afirmat că își dorește ca în partida cu Dinamo ambele echipe să demonstreze că întrecerea internă este una puternică.

„Mă bucur foarte mult să aud că există un interes foarte mare din partea fanilor să vină la acest meci. Cred că este important, atât pentru noi, cât și pentru cei de la Dinamo, să jucăm din nou cu un stadion plin, să demonstrăm tuturor că acest campionat este puternic, prezintă interes și cel mai bun să câștige după cele 90 de minute care vor fi de jucat sau, dacă vor fi prelungiri, vom vedea”, a completat el.

STEAUA-DINAMO. Dănciulescu: Pentru mine e importantă și victoria, chiar dacă nu ne calificăm

Directorul general al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat, miercuri, la casele de bilete ale stadionului din Șoseaua Ștefan cel Mare, că și o victorie împotriva rivalei Steaua, fără a obține calificarea în finala Cupei României, ar fi foarte importantă pentru echipa lui Flavius Stoican.

„Cred că stadionul va fi plin la ora jocului. Asta ne obligă, ne responsabilizează, mai mult, cred că băieții sunt pregătiți să dea tot pe teren. Nu are de ce să fie presiune, e un meci de fotbal, fotbalul trebuie să-l joci de plăcere. Pentru mine e importantă și victoria, chiar dacă nu ne calificăm. Cred că și suporterii ar aprecia acest lucru. Nu cred că ar fi nicio problemă dacă nu ne calificăm, dar noi sperăm până în ultima clipă. Cred în minuni, și în ultima perioadă s-au întâmplat, Dortmund a fost la un pas de a egala Madridul la general, Valencia a întors rezultatul cu Basel. Deci minuni se pot întâmpla. Rămâne de văzut dacă va fi și mâine. I-am văzut pe jucători concentrați, trebuie să arate ca o echipă, așa cum a fost de multe ori”, a declarat Dănciulescu.

STEAUA-DINAMOla pariuri. STEAUA, favorită la calificarea în FINALĂ cu dublă victorie

La pariuri,STEAUA-DINAMOnu este un derby echilibrat.DINAMOare cota 3,25 la victorie în meciul de joi, STEAUA, 2,25, în timp ce egalul e cotat cu 3,30. În ceea ce privește calificarea în finala Cupei României,DINAMOare cota 25, în timp ce pe Steaua nici nu se poate paria, la superbet.ro.

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor la meciul Dinamo – Steaua.

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția!...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Florin Piersic a prevestit ceea ce urma să i se întâmple: „Nu cred că o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A devenit strict interzis, chiar DE ASTĂZI, 10 MAI. Regula care se aplică pe stradă,...
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
A fost găsită o nouă proprietate a luminii