STEAUA-DINAMO. Reghecampf: Steaua e mult peste nivelul Ligii I, suntem obligați să ajungem în finala Cupei României

STEAUA-DINAMO. Reghecampf: Steaua e mult peste nivelul Ligii I, suntem obligați să ajungem în finala Cupei României
Publicat: 26/03/2014, 15:00
Actualizat: 29/07/2014, 22:06

STEAUA-DINAMO. „Sunt două meciuri pe care le vom trata foarte serios. Steaua este echipa campioană, este cea mai bună echipă din campionatul românesc și suntem obligați să câștigăm cele două meciuri și să ajungem în finala Cupei României. Aceste lucruri sunt rezultatul unui traseu foarte lung, foarte multe ore de muncă. Este momentul să demonstrăm că putem câștiga atât campionatul cât și Cupa României. Ne dorim foarte mult, nu suntem aroganți, încercăm să câștigăm, orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Și acum Steaua este favorită, este cea mai bună echipă din campionatul românesc, jucătorii sunt motivați și își doresc să câștige. Steaua poate să pună foarte multe probleme. Nu am pierdut niciun meci în campionat, nu știu dacă putem face mai mult de atât. Steaua e cu mult peste ceea ce înseamnă nivelul Ligii I, suntem la opt puncte diferență, trebuie să se vadă acest lucru mâine seară. Vom face tot ce ne stă în putință pentru a ajunge în finală”, a spus antrenorul stelist.

Laurențiu Regehcampf este convins de asemenea că echipa sa are forța necesară să întoarcă în retur un eventual insucces în prima manșă împotriva echipei Dinamo: „Îmi doresc un rezultat pozitiv mâine seară, dar orice este posibil. Putem întoarce orice rezultat în retur. Pentru mine este un obiectiv important în cariera de antrenor, sper să reușim să câștigăm atât campionatul cât și cupa. Va fi spectacol din două puncte de vedere, stadionul va fi plin și va fi o atmosferă frumoasă și de fiecare dată când s-au întâlnit cele două echipe a ieșit un meci spectaculos”.

Întrebat dacă jucătorii steliști au promis un bonus financiar în cazul în care se califică în finala Cupei României, Reghecampf a spus că sunt meciuri foarte importante care nu necesită o motivație specială. „Orice jucător ajunge la acest nivel nu are nevoie de o motivație în plus. Vorbim de semifinala Cupei României. Jucătorii Stelei sunt în acest moment cu salariile la zi. Nu au o primă specială pentru că nu trebuie. Sunt meciuri importante pe care ei le tratează ca atare. Din vară se vor întâmpla multe lucruri, vor apărea multe lucruri noi, dar nu vom bloca niciun jucător care va avea oferte”, a mai spus Reghecampf.

STEAUA-DINAMO.Antrenorul Stelei nu este interesat de cealaltă semifinală a Cupei României, neavând o preferință între Petrolul Ploiești și Astra Giurgiu ca posibil adversar în finală: „Nu mă interesează ce se întâmplă în cealaltă semifinală, important este ca noi să ajungem în finală. Nu am nicio preferință în ceea ce privește adversarul”.

Regehcampf își dorește ca echipa sa să devină campioană din punct de vedere matematic, cât mai repede cu putință. „Eu aș vrea să fim campioni mâine, vom încerca să ne câștigăm meciurile și dacă vom avea o diferență foarte mare, putem spune că Steaua este din nou campioană”, a mai spus Reghecampf, care a precizat că pentru partida de joi, are toți jucătorii valizi, mai puțin Kapetanos și Matei, nerefăcuți.
Manșa tur a semifinalelor Cupei României Timișoreana, dintre Steaua și Dinamo, va avea loc joi, de la ora 20.30, pe Arena Națională. Returul este programat pe 17 aprilie, de la ora 20.30, tot pe Arena Națională.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
În ce stare se află Florin Piersic după ce ar fi contactat o bacterie nosocomială!...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Avertismentul sumbru şi profetic al lui Macron pentru Europa, o regiune în pericol de moarte...
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Telescopul Gemini a făcut o descoperire neașteptată despre stelele binare gigantice