STEAUA – VILLARREAL 1-1. Reghecampf a obținut punctul pe care și l-a propus

STEAUA - VILLARREAL 1-1. Reghecampf a obținut punctul pe care și l-a propus
Publicat: 29/09/2016, 21:59

min 90+3 E final de meci pe Arena Națională. Steaua a obținut ce și-a propus, un punct cu favorita grupei

min 90+1 Corner pentru Steaua care termină meciul în atac și în careul spaniolilor

min 89. Iese de Amorim și intră Popescu

min 84. Din nou corner pentru spanioli, care pun presiune pe Steaua

min 82. Corner pentru Villareal

min 77. Două schimbări la Steaua: Jakolis în locul lui Adrian Popa și Tănase în locul lui Golubovic

min 76. Cartonaș galben și pentru N’Diaye

min 74. Cartonaș galben văzut de Rukavina pentru un henț făcut chiar în fața arbitrului

min 64. Steaua stă de câteva minute bune în jumătatea de teren a spaniolilor și obține un corner

min 55. Borre vede primul cartonaș galben al meciului

min 51. Henț clar în careul lui Villareal, dar arbitrul ucrainenan se face cănu vede și dă doar un corner Stelei

min 47. Șut bombă trimis de de Amorim de la marginea careului care a zguduit bara transversala

min 46. Începe repriza secundă. Nicio schimbare

min 45. Boldrin execută o lovitură liberă pentru Steaua, de la marginea careului, dar mingea lovește zidul și ajunge ușor în brațele portarului. Pauză pe Arena Națională

min 21. Un corner pentru Villareal care și-a revenit după golul egalizator primit de la Muniru și controlează din nou meciul

min 19. Gafă a portarului celor de la Villareal care scapă mingea în careu iar Muniru este pe fază și egalează

min 16. Primul corner din meci pentru Steaua

min 15. Aplauze pentru Gabi Tamaș, care trimite un șut spre poartă, chiar dacă nu găsește ținta

min 9. Columbianul Borre îl execută cu sânge rece pe Niță în minutul 9 și spaniolii conduc la București

min 8. Șut pe poartă al lui de Amorim, dar slab, pe jos, fărănicio problemă pentru portarul spaniolilor

min 5. Primul corner al meciului, în contul spaniolilor

min 1. A început meciul cu favorita grupei Villareal, primul meci de acasă pentru Steaua în faza grupelor Europa League

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Steaua primește joi, de la 20:00, vizita celor de la Villarreal, într-un meci din grupa L a Uefa Europa League. Echipa pregătită de Fran Escriba a aterizat azi în București, la prânz, iar după-amiază a susținut conferința de presă premergătoare meciului.

Antrenorul lui Villarreal, Fran Escriba, a declarat că și-a pus elevii în alertă înaintea meciului cu Steaua și că va aborda meciul cu maximă seriozitate, deși nu va folosi cea mai bună formulă.

„Steaua poate avea un drum mai ușor spre titlul de campioană, spre deosebire de Villarreal în Spania. Vom folosi jucători care au evoluat mai puțin, dar asta nu înseamnă că nu ne dorim să câștigăm. Am văzut meciurile Stelei. Conștientizăm că e o echipă puternică. Cel mai important e că ne-am recuperat jucătorii accidentați”, a declarat Escriba la conferința de presă.

Steaua și Villareal se dispută, joi, pe Arena Națională, de la 20:00. În celălalt meci al grupei se vor întâlni Zurich cu Osmanlispor, de la aceeași oră.

În acest moment, clasamentul grupei L din Europa League arată în felul următor: Osmanlispor – 3 puncte, Villarreal – 3 puncte, Zurich – 0 puncte, Steaua – 0 puncte.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Aproximativ 400 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor care vor fi prezenți pe stadionul „Arena Națională”, joi, 29 septembrie, începând cu ora 20.00, pentru meciul F.C. Steaua București – Villarreal CF, din Europa League.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, suporterilor oaspeți le-au fost puse la dispoziție 150 de bilete, iar accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.00 doar pe bază de bilete sau invitații.

Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor și protecția arbitrilor, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenți ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Pentru a evita aglomerația în jurul punctelor de intrare în arena sportivă, Jandarmeria Capitalei recomandă spectatorilor să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților de acces.

Jandarmeria Capitalei informează suporterii că legislația în vigoare interzice persoanelor fizice deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice așadar, spectatorii nu au voie să dețină sau să introducă în stadion astfel de obiecte.

Spectatorilor le este interzis sã staționeze pe scările care delimitează sectoarele din stadion, sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum și refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanților societãții specializate de protecție și pazã sau al forțelor de ordine. De asemenea, este interzisă afișarea de inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență.

Este interzis accesul în stadion cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte care pot pune în pericol siguranța participanților la această competiție sportivă. Participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Laurențiu Reghecampf, tehnicianul echipei Steaua București, spune că s-ar mulțumi și cu un rezultat de egalitate în meciul cu Villarreal, programat joi, de la 20:00, pe Arena Națională, în runda a doua a grupei L din Europa League.

„Întâlnim favorita grupei, care are un parcurs foarte bun în campionatul intern, a și câștigat primul meci în Europa League. Este un meci important pentru noi și pentru fanii echipei noastre, așa puțini câți mai sunt. Avem anumite probleme, în special de sănătate și sunt jucători care nu vor putea juca joi seară.

Cei care vor intra pe teren trebuie să aibă un randament bun și să dea dovadă de maturitate. Trebuie pe faza de apărare să dăm dovadă de profesionalism și să nu mai luăm goluri ușor. Trebuie să tratăm mult mai serios acest lucru. Am discutat cu jucătorii și sunt sigur că o să fie un alt meci acum. Reacția jucătorilor va fi alta și sper să avem parte de un rezultat pozitiv. Ne dorim foarte mult să câștigăm, dar o să fie foarte greu. Jucătorii trebuie să fie motivați, să nu aibă emoții, să nu fie crispați și să joace fotbal. Un rezultat egal ar fi foarte bun și orice rezultat pozitiv joi seară este bine primit. Cred eu că avem valoarea necesară să-l obținem. Meciul va fi destul de greu, indiferent care vor fi jucătorii folosiți de antrenorul celor de la Villarreal”, a declarat Laurențiu Reghecampf, la conferința de presă.

Tehnicianul Stelei a preferat să nu se pronunțe în privința transferului lui Denis Alibec, dar recunoaște că și-l dorește la echipă. „Nu știu nimic despre acest lucru. Aseară am fost în cantonamentul echipei. Așteptați să vedeți o declarație oficială. Pot să spun că este un jucător pe care eu mi-l doresc foarte mult”, a mai spus Reghecampf.

Fundașul Alin Toșca este fericit că poartă banderola de căpitan la Steaua și susține că acest lucru îl motivează: „Este o mare onoare pentru mine să port banderola, este o bucurie imensă. Presiunea pentru un jucător este benefică, doar așa un jucător poate să crească și să ajungă la un nivel înalt”, a spus Toșca.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Jonathan Dos Santos, mijlocașul formației spaniole Villarreal, adversara echipei FC Steaua din Europa League, a declarat, marți, că se așteaptă la un meci greu la București, dar jucătorii sunt motivați și dornici de victorie, conform Marca.

Antrenorul Fran Escriba îi va avea la dispoziție pentru această partidă și pe Mateo Musacchio și Cedric Bakambu, fotbaliști importanți ai echipei. Mai mult, spaniolii vin la București fiind neînvinși de șapte meciuri consecutive.

„Este un meci important. Chiar dacă suntem neînvinși de șapte meciuri mai avem de îmbunătățit mici detalii din jocul nostru. O victorie ne-ar ajuta să simplificăm lucrurile în grupă. Suntem motivați și dornici să continuăm seria bună în care ne aflăm, vrem să câștigăm meciul cu Steaua”, a spus Jonathan Dos Santos, citat de Marca.

În primele meciuri din grupa L a Europa League, Villarreal a învins FC Zurich cu 2-1, în timp ce FC Steaua a pierdut, în deplasare, cu Osmanlispor, scor 0-2.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Arbitrul ucrainean Yevhen Aranovskiy (39 de ani) va oficia la centru meciul Steaua București – Villarreal, din runda a doua a grupelor Europa League, în timp ce la partida dintre AS Roma și Astra Giurgiu a fost delegată o brigadă din Azerbaidjan, informează site-ul oficial al UEFA.

La meciul Steaua – Villarreal, programat joi, de la 20:00, pe Arena Națională, în grupa L a Europa League, Aranovskiy va fi ajutat la cele două margini de Oleksandr Voytyuk și Serhiy Bekker, precum și de adiționalii Anatoliy Abdula și Anatolii Zhabchenko, toți din Ucraina. Al patrulea oficial va fi un alt ucrainean, Semen Shlonchak.

Astra va întâlni AS Roma tot joi, însă de la 22:05, pe Olimpico, în grupa E. Brigada de arbitri este din Azerbaidjan, cu Aliyar Aghayev la centru. Aghayev, în vârstă de 28 de ani, îi va avea alături pe tușierii Zeynal Zeynalov și Rza Mammadov, iar ca adiționali pe Orkhan Mammadov și Rahim Hasanov. Al patrulea arbitru va fi Mubariz Hashimov.

Campioana și vicecampioana României au fost învinse la debutul în actuala stagiune din Europa League. Astra a pierdut cu 2-3, pe Arena Națională, în fața Austriei Viena, iar Steaua cu 0-2 pe terenul lui Osmanlispor.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.William De Amorim, mijlocașul echipei Steaua, transferat în această vară de la Astra, a declarat la finalul partidei câștigate, scor 3-2, cu FC Voluntari, că este nevoie de timp pentru crearea relațiilor de joc, pentru că există mulți jucători noi.

William De Amorim a scos un penalti pentru Steaua în succesul cu FC Voluntari, la scorul de 1-1. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Fernando Boldrin, un alt jucător sosit de la Astra Giurgiu în pauza de mercato.

„Am luat gol prea ușor și prea repede. E bine că am revenit și am câștigat. Am simțit că m-a lovit la faza penalty-ului și am căzut. Altfel nu cădeam. Eu am venit acum. Sunt prea mulți jucători noi, încă nu ne înțelegem. Cu timpul se rezolvă. Oricine are nevoie de timp. Eu nu am zis că e o scuză. Așa cred eu.

Am început bine, până am luat gol. Ei au dat gol la prima ocazie. Trebuie după aceea să atacăm mai mult și ne prind pe contraatac. E supărat antrenorul că am luat gol ușor. La Steaua, tot timpul trebuie să câștigi ușor. Urmează două meciuri grele, dar sperăm să le câștigăm”, a spus William De Amorim la Digi Sport.

Pentru Steaua, urmează întâlnirea cu Villarreal, din grupele Europa League și meciul cu CS Universitatea Craiova, din Liga I. Echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf este lider în campionat cu 23 de puncte, la doar trei puncte de adversară de la sfârșitul săptămânii viitoare.

STEAUA – VILLARREAL LIVE.Steaua a pierdut primul meci din acest sezon, CFR reușind să câștige cu 2-1 pe Arena Națională. Helmuth Duckadam, președintele de onoare al Stelei, recunoaște că formația lui Reghecampf a prins o zi extrem de slabă, iar ardelenii au fost o echipă superioară la toate capitolele.

Helmuth Duckadam este de părere că Boldrim și De Amorim nu s-au integrat încă 100% la Steaua și în consecință nu-l pot ajuta în atac pe Golubovic. În opinia fostului mare portar, Alibec de la Astra și Gnohere de la Dinamo sunt singurii atacanți din Liga 1 care pot trage singuri echipa după ei. Duckadam nu a fost impresionat de golurile lui Bud spunând că acesta a avut doar un plasament bun și nu și-a creat singur fazele din care a marcat.

„CFR a fost superioară la toate capitolele, Steaua a prins o zi foarte, foarte slabă. Se poate pune și pe seama unei oboseli, nu neapărat fizice, cât psihice. Au putut să alerge, dar au fost plecați o săptămână de acasă, te saturi de cantonamente. Sper să fi fost un accident. Boldrin și De Amorim încă nu sunt în ritmul echipei. Nu mai joacă ce jucau la Astra. În afară de Alibec și de Gnohere nu cred că mai există un atacant în Liga 1 care să tragă echipa după el. Bud a avut doar un plasament bun, și eu marcam în locul lui dacă eram în fața porții. El nu a făcut singur nicio fază, doar a pus latul în fața porții, a fost acolo unde trebuia să fie. Steaua are atacant, dar nu avem acei jucători care să-l servească pe atacant.

Am suferit la nivelul mijlocașilor. Golubovic nu a avut mingi la meciul cu CFR, aici e o problemă. Trebuie să avem răbdare cum am avut și cu Piovaccari și cu Keșeru. Nouvier a fost mai mereu liber pentru că Enache juca extremă. Enache a făcut faza de atac foarte bine, dar nu a mai putut face faza de apărare pentru că nu mai putea să revină la locul lui.

Mă aștept la dăruire și la o victorie de la meciul cu Villarreal. E un adversar puternic, dar nu-i putem compara cu City. Trebuie ca jucătorii să respecte indicațiile tehnice”, a declarat Helmuth Duckadam la ProSport LIVE.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Localitatea care a dispărut de pe harta României. În 2002 mai avea doar 3 locuitori
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Harriet Quimby, prima femeie care a traversat în zbor Canalul Mânecii