Ștefan Radu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Spun «la revedere»! A fost un vis frumos”

Publicat: 29/01/2023, 14:00

Ștefan Radu, 36 de ani, se retrage din fotbal. El evolua la Lazio din 2008 și a anunțat că sezonul 2022 – 2023 este ultimul pentru el ca jucător.

Radu activa la echipa italiană de 15 ani, sosind de la Dinamo pentru 4.75 milioane de euro.

Fundașul a bifat 14 meciuri pentru echipa națională a României.

Ștefan Radu și-a anunțat retragerea din fotbal: „Spun «la revedere»! A fost un vis frumos”

Ștefan Radu a debutat pentru Lazio la 30 ianuarie 2008. A marcat de zece ori pentru echipa din Roma și a oferit 24 de pase decisive.

A câștigat de trei ori Cupa Italiei și de trei ori Supercupa în tricoul lui Lazio.

„Au trecut foarte mulți ani, nici nu știu cum. Am câteva regrete, e normal, dar momentele bune le depășesc pe cele rele. La finalul anului trecut am decis că acesta va fi ultimul meu sezon. Pot să confirm, după câteva luni, că a venit timpul să spun la revedere fotbalului. Sper că Lazio va putea avea mai multe momente de satisfacție în următorii ani, acesta este cel mai important lucru”, a declarat Ștefan Radu pentru Cittaceleste.it.

Românul, poreclit „Il Boss” de către suflarea lazială, a mai declarat: „Nu m-am gândit niciodată că voi sta atât de mult timp, a fost un vis frumos. Am fost un copil la prima experiență departe de casă, am venit singur cu o valiză. Meritul pentru această creștere merge către club. Lazio a ocupat tot timpul locurile fruntașe din clasament și a încercat, în fiecare an, să progreseze. Sunt fericit că am avut șansa să câștig în acest tricou și să devin jucătorul cu cele mai multe prezențe în istoria acestui club minunat. Sper ca Milinkovic să-mi bată recordul într-o zi, mereu îi spun, va fi un moment frumos pentru toată lumea. Viitorul? Nu m-am decis încă, sezonul este încă lung și prioritatea mea este să rămân focusat pe echipă și să avem rezultate bune până la finalul campionatului”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase