UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga! Erik Lincar a tunat: „Putea să facă mai multe la golul al doilea”. Pe cine acuză!

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga! Erik Lincar a tunat: „Putea să facă mai multe la golul al doilea”. Pe cine acuză!
uta arad u cluj
Publicat: 13/08/2022, 22:29
Actualizat: 14/08/2022, 11:00

UTA Arad a învins Universitatea Cluj, 2-1, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Au marcat: Virgiliu Postolachi (6), Juan Bautista Cascini (82), respectiv Adrian Bălan (36)

În minutul 45+1, un gol înscris de Benga (UTA) a fost anulat după consultarea VAR.

UTA Arad a învins U Cluj, 2-1, în Superliga

Erik Lincar, antrenorul clujenilor, a comentat despre partida cu UTA Arad.

„Nu pot să zic neapărat ghinion. Trebuie să vedem exact situația golului 2, dar eu zic că în a doua repriză am blocat mai mult atacuri ale UTA-ei, deja jocul era liniștit, ne-am creat și noi câteva situații de a ajunge în fața porții, dar remarc efortul băieților, nu am ce să le zic din punctul ăsta de vedere.

Păcat că nu reușim să venim și cu rezultate pozitive. E dificil pentru antrenor. Ei pun în practică, tactic, exact ce le cer. Ce mai avem nevoie sunt momentele de sclipire, inspirația.

La începutul reprizei a doua, Ely a fost unu la unu cu fundașul central, situație ideală de a intra în careu și de a da gol, mai ales pentru extreme, pentru că asta încercăm, să le dăm lor toată calitatea.

Dar dacă nu reușim să trecem de fundașii centrali, e destul de complicat. Eu sunt încrezător în continuare și poate se întoarce norocul și pentru noi”, a spus Erik Lincar.

Acesta a continuat: „În primele 3 etape eu am spus că Gorcea a greșit cu FCSB, după care nu a avut prestații slabe, dar toată lumea și-a dat cu părerea că a greșit. Din punctul meu de vedere, nu a greșit. A intrat Brănescu, un jucător cu experiență. Din păcate, poate și el putea să facă mai multe la golul al doilea. Dar asta esta, sper să facem alegerile cele mai inspirate și să batem Sepsi acasă”.

UTA Arad: Iacob – Vukcevic, Chindriş, Benga, Hoxhallari – Isac (Steau ’73), Cascini, Matei (Ubbink ’58) – Jobello (Stahl ’90), Postolachi (Ademi ’58), Otele (Keşeru ’73). Antrenor: Ilie Poenaru

Universitatea Cluj: Brănescu – Romeo, Filip, Ispas, Briceag (Pîrvulescu ’46) – Purece (Simion ’69), Pires, Haită – Chipciu (Boiciuc ’83), Bălan, Hlistei (Fernandes ’46). Antrenor: Erik Lincar

foto: Facebook.com/uta1945arad