Veste CUTREMURĂTOARE pentru surorile Williams. Cel care le-a ucis sora vitregă a fost eliberat MAI DEVREME, pentru bună purtare

Veste CUTREMURĂTOARE pentru surorile Williams. Cel care le-a ucis sora vitregă a fost eliberat MAI DEVREME, pentru bună purtare
Publicat: 02/08/2018, 11:40
Actualizat: 23/01/2019, 08:11

Price se afla pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de prietenul ei, când a fost lovită în cap de gloanțele unei rafale AK-47. Prietenul ei era ținta, însă acesta a scăpat nevătămat. Robert Maxfield făcea parte din faimoasa bandă Southside Crips din Compton Los Angeles.

Acum a ajuns la 38 de ani și a fost eliberat pentru comportamentul de la închisoare, anunță Daily Mail.

Price era fiica dintr-o relație anterioară a mamei surorilor Williams, Oracene. Cele trei fete erau extrem de apropiate, iar Price chiar făcea parte din staff-ul Serenei și a lui Venus până cand a fost ucisă.

„Înainte ca toată lumea să se mire de victoria entuziasmantă obținută de Konta în fața Serenei Williams. Criminalul Robert Maxfield, cel care a ucis-o pe sora vitregă a acesteia, a fost eliberat. Acest lucru ar putea aduce amintiri grele în mintea Serenei!”, a scris un fan al americancei, pe Twitter, potrivit Prosport.

Gangsterul care a ucis-o pe Yetunde Price – sora vitregă a starurilor tenisului mondial Venus și Serena Williams – este liber după 12 ani de închisoare.

Robert Maxfield a fost condamnat pentru uciderea lui Price într-un asasinat comis în 2003 în Compton. În 2006, a primit 15 ani de închisoare.

Bărbatul a fost eliberat cu trei ani mai devreme, datorită bunei purtări. Surorile Williams erau apropiate de sora lor vitregă mai mare, care a fost chiar și asistenta lor personală.

Yetunde avea 31 de ani la momentul morții. Venus și Serena au deschis în 2016 Centrul de Resurse Yetunde Price, în Compton, pentru a evoca memoria surorii lor. Centrul se ocupă de victimele traumelor și violenței fizice.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult