SPERANȚĂ. Tânăra incendiată de ucigașul în serie de la Mehedinți este într-o stare mai bună. El a murit în închisoare!

Redactor:
Alexandru Coman
SPERANȚĂ. Tânăra incendiată de ucigașul în serie de la Mehedinți este într-o stare mai bună. El a murit în închisoare!

Tânăra de 17 ani din Mehedinţi, incendiată de ucigașul eliberta și care  ucis 5 oameni, este într-o stare mai bună, transmit medicii. Potrivit acestora, fata nu mai este intubată. Ucigașul a murit marți în închisoare.

Ea a fost operată astăzi pentru a treia oară. Nu mai este intubată și a fost mutată la secția de chirurgie plastică, au declarat medicii de la spitalul Grigore Alexandrescu, potrivit stirileprotv.

După internare, fata a respirat doar cu ajutorul aparatelor. A fost intubată și ventilată mecanic, având arsuri inclusiv pe căile respiratorii superioare.

Monstrul a ucis inclusiv o femeie gravidă

Atacatorul avea în cazierul său nu mai puţin de 4 crime. În realitate a luat 5 vieţi. Acesta a omorât inclusiv o gravidă cu un prunc în pântec. Cu toate acestea, suspectul s-a bucurat anul trecut de libertate după ce a beneficat de recursul compensatoriu.

Criminalul care a incendiat o fată de 17 ani în Mehedinți la un an după ce a fost eliberat din închisoare, Ion Turnagiu, a murit la spital.

Bărbatul era internat în spitalul din Drobeta Turnu-Severin după ce a încercat să se sinucidă, după cum a dezvăluit în premieră GÂNDUL.RO.

Turnagiu a fost internat aici în data de 25 iunie, după ce a încercat să se sinucidă, în arestul Poliţiei Mehedinţi.

Ucigașul a fost dus în stare gravă la spital

Colegii de la ambulanţă l-au găsit acolo în stop. L-au resuscitat minute în şir. Cordul s-a resuscitat, dar a rămas hipoxia cerebrală gravă. A fost adus la noi la spital în comă gradul IV. Deci, teoretic, fără şanse. Cu tot tratamentul specific, starea sa s-a agravat permanent. A apărut febra de tip central, adică acea febră care duce până la 40 grade şi nu coboară de niciun fel şi care este un semn că creierul nu mai lucrează”, a declarat, pentru Mediafax, Radu Iman, manager Spitalul Județean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin.

Criminalul Turnagiu se afla în arestul IPJ Mehedinţi din 13 iunie. El a fost arestat preventiv după ce a incendiat o fată de 17 ani din localitatea Dîrvari. Tânăra este în stare gravă, într-un spital din Capitală, cu șanse mici de supraviețuire.

Ion Turnagiu a fost condamnat la închisoare pe viaţă, în 1994, fiind condamnat pentru cinci crime. A fost eliberat condiţionat din puşcărie, în 2019, printr-o hotărâre a tribunalului Mehedinţi.

Inchide