BREAKING NEWS. Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă în arest cu lenjeria intimă! (INFORMAȚIE ÎN PREMIERĂ)

Redactor:
Andrei Dumitrescu
BREAKING NEWS. Incendiatorul fetei din Mehedinți a încercat să se sinucidă în arest cu lenjeria intimă! (INFORMAȚIE ÎN PREMIERĂ)
Criminalul în serie Ion Turnagiu a încercat să se spânzure în arest

Criminalul în serie arestat de magistrații mehedințeni după ce a incendiat o tânără în vârstă de 17 ani a încercat să se sinucidă în arest, în urmă cu puțin timp, au declarat surse judiciare în premieră pentru GÂNDUL.RO. Ion Turnagiu a fost salvat însă în ultimul moment.

Potrivit surselor noastre,  criminalul în serie – eliberat condiționat și arestat din nou după ce a incendiat o fată în vârstă de 17 ani – ar fi încercat să se spânzure în celulă, folosindu-se de lenjeria intimă.

Practic, el și-a făcut o funie din chiloți și tricou. Acesta a fost salvat în ultimul moment, iar conducerea arestului a declanșat o anchetă.

UPDATE: IPJ Mehedinți a emis un comunicat de presă cu privire la incidentul dezvăluit ÎN PREMIERĂ de GÂNDUL.RO: ”In această după-amiază, un bărbat pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile si se afla în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul Inspectoratului de Politiei Judetean Mehedinți a încercat să se sinucidă, folosindu-se de obiectele vestimentare. Acesta a fost descoperit de polițiști, care i-au acordat primul ajutor pana la sosirea echipajelor medicale. În acest moment, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală, fiind sub paza și supravegherea polițiștilor”

Ion Turnagiu fusese eliberat condiționat, anul trecut, după ce executase 25 de ani de închisoare pentru numai puțin de cinci crime.

Înainte să-i dea foc fetei, criminalul și-a luat adio de la prieteni

Acesta se afla în arestul IPJ Mehedinț după a incendiat o fată în vârstă de 17 ani, pe motiv că aceasta depusese, pe numele său, o plângere pentru viol.

Criminalul în serie și-a incendiat victima după ce, inițial, a stropit-o cu benzină. Fata a suferit arsuri pe 90 la sută din suprafația corpului și a ajuns în spital în stare foarte gravă. Aceasta a fost, în cele din urmă, adusă la București și internată la Spitalul „Grigore Alexandrescu”.

În urma acestui incident, ministrul Justiţiei a demis din funcţie întreaga conducere a Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, pentru liberarea condiționată a lui Turnagiu.

După liberare, Ion Turnagiu s-a angajat, cu ziua, iar în acest context l-a cunoscut pe tatăl fetei. Cu o zi înainte să dea foc victimei de 17 ani, acesta și-a făcut un cont de Facebook pe care a scris: „Vă mulţumesc tuturor şi bunul Dumnezeu să le dea la toţi de acum înainte după inima şi sufletul nostru. Vă iubesc, adio!”.

 

Inchide