VIDEO. Cazul „Colo” scoate la iveală declarații mai vechi ale persoanelor publice. Mihai Bendeac a luat peste picior mărturia unei asistente TV care a fost violată: „Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”

VIDEO. Cazul „Colo” scoate la iveală declarații mai vechi ale persoanelor publice. Mihai Bendeac a luat peste picior mărturia unei asistente TV care a fost violată: „Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”
Publicat: 10/06/2020, 13:31
Actualizat: 06/04/2021, 21:32

În contextul în care Colo a intrat în atenția presei și a autorităților în urma declarațiilor revoltătoare care instigă la violență asupra minorelor, ies la iveală și alte afirmații în care femei care au devenit victime ale agresiunii fizice au fost luate peste picior de persoane publice.

În anul 2015 actorul Mihai Bendeac a postat un filmuleț în care a citit un articol despre mărturisirile unei asistente TV care a fost violată în liceu. 

Actorul nu se putea stăpâni din râs în timp ce comenta și ironiza povestirile tinerei, despre care a insinuat că se prostitua.

Actorul a fost teribil de amuzat de faptul că tânăra a mărturisit că a fost violată de un coleg mai mare cu care învăța pentru școală, actorul afirmând că „d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator”.

„Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi”, își începea Bendeac comentariul.

„Începutul este fabulos”, spunea Bendeac. „Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”

Bendeac a citit articolul referitor la povestea tinerei.

Eram doar un copil, eram doar la liceu. -Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori.- a comentat Bendeac. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă. -Ăsta e pe sistemul mă împiedic des-. a comentat Bendeac. Într-o seară, un coleg mai mare m-a condus acasă și început să fie mai violent cu mine și verbal, și fizic. A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva. De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, spune Bendeac. Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău, continuă el. Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune am și picat la Bac. –Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator-”, a comentat Bendeac printre hohotele de râs.

De asemenea, în luna ianuarie a acestui an Bendeac a insultat femeile care afirmă că sunt independente.

Jurnalist cunoscut, despre bătaia Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate

Cazul Colo evidențiază o problemă de mentalitate pe care o are societatea românească, în ceea ce privește agresiunea asupra femeilor.

O altă persoană publică ce a luat în derâdere agresiunea fizică asupra asistentelor TV este jurnalistul Grigore Cartianu. Fostul redactor-șef al cotidianului Adevărul  a comentat cazul bătăii Danielei Crudu, distribuind un text care a fost șters ulterior și care avea ca titlu: „Pațachine care blochează 112”.

Cică l-a făcut pe croat la card… și a ajuns cu botoxul spart. Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei”, spunea Grigore Cartianu iarna trecută.

Jurnalistul Grigore Cartianu, mesaj pe Facebook despre Daniela Crudu
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Alte vești proaste de la meteorologi. Ploi abundente, vineri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Condamnarea pentru viol a lui Harvey Weinstein, anulată de o instanță din New York