VIDEO. Cazul „Colo” scoate la iveală declarații mai vechi ale persoanelor publice. Mihai Bendeac a luat peste picior mărturia unei asistente TV care a fost violată: „Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”

VIDEO. Cazul „Colo” scoate la iveală declarații mai vechi ale persoanelor publice. Mihai Bendeac a luat peste picior mărturia unei asistente TV care a fost violată: „Dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori”
Publicat: 10/06/2020, 13:31
Actualizat: 06/04/2021, 21:32

În contextul în care Colo a intrat în atenția presei și a autorităților în urma declarațiilor revoltătoare care instigă la violență asupra minorelor, ies la iveală și alte afirmații în care femei care au devenit victime ale agresiunii fizice au fost luate peste picior de persoane publice.

În anul 2015 actorul Mihai Bendeac a postat un filmuleț în care a citit un articol despre mărturisirile unei asistente TV care a fost violată în liceu. 

Actorul nu se putea stăpâni din râs în timp ce comenta și ironiza povestirile tinerei, despre care a insinuat că se prostitua.

Actorul a fost teribil de amuzat de faptul că tânăra a mărturisit că a fost violată de un coleg mai mare cu care învăța pentru școală, actorul afirmând că „d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator”.

„Bună seara, există cineva care îmi face relativ zilnic un fel de revista presei. Mi-a trimis o știre de astăzi și nu pot să mă abțin să trăiesc și restul articolului împreună cu voi”, își începea Bendeac comentariul.

„Începutul este fabulos”, spunea Bendeac. „Ana Maria Mocanu a fost violată. Bă, nasol. Ana Maria Mocanu fiind o făptură, o fată, asistentă TV, nu știu”

Bendeac a citit articolul referitor la povestea tinerei.

Eram doar un copil, eram doar la liceu. -Haaaa, haaa, păi, dacă vă arăt ce mesaje primesc eu pe Facebook de la copilițe de liceu, mori.- a comentat Bendeac. Acolo aveam un grup de prieteni cu care mă ajutam la lecţii. Recunosc că eram mai naivă. -Ăsta e pe sistemul mă împiedic des-. a comentat Bendeac. Într-o seară, un coleg mai mare m-a condus acasă și început să fie mai violent cu mine și verbal, și fizic. A fost cel mai greu moment din viața mea și nu aș vrea să treacă nimeni prin așa ceva. De ce îmi vine mie să completez acuma: și mai ales pentru suma aia?!”, spune Bendeac. Sunt rău, nu mai vreau să fiu rău, continuă el. Mi-a fost mult teamă să mai merg la liceu. De aceea, în prima sesiune am și picat la Bac. –Băi ești nebun, d-aia a picat la Bac în prima sesiune, că a fost violată de către meditator-”, a comentat Bendeac printre hohotele de râs.

De asemenea, în luna ianuarie a acestui an Bendeac a insultat femeile care afirmă că sunt independente.

Jurnalist cunoscut, despre bătaia Danielei Crudu: Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate

Cazul Colo evidențiază o problemă de mentalitate pe care o are societatea românească, în ceea ce privește agresiunea asupra femeilor.

O altă persoană publică ce a luat în derâdere agresiunea fizică asupra asistentelor TV este jurnalistul Grigore Cartianu. Fostul redactor-șef al cotidianului Adevărul  a comentat cazul bătăii Danielei Crudu, distribuind un text care a fost șters ulterior și care avea ca titlu: „Pațachine care blochează 112”.

Cică l-a făcut pe croat la card… și a ajuns cu botoxul spart. Din cauza unor asemenea gonflate nu au timp cei de la 112 de cazuri disperate precum cel al Alexandrei”, spunea Grigore Cartianu iarna trecută.

Jurnalistul Grigore Cartianu, mesaj pe Facebook despre Daniela Crudu
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Filiera prin care baronul 'Mocro Maffia' livra tone de cocaină în România! 'Scarface' a pierdut...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor avea închis
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Noul Renault Captur, disponibil în România. SUV-ul de oraș bate DUSTER?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
O nouă metodă de fraudă face ravagii: Infractorii se prefac angajați bancari