VIDEO. Scandal la Kaufland. Trei persoane au devenit agresive după ce nu li s-a permis să intre în magazin pentru că au refuzat controlarea temperaturii

Redactor:
Gândul
VIDEO. Scandal la Kaufland. Trei persoane au devenit agresive după ce nu li s-a permis să intre în magazin pentru că au refuzat controlarea temperaturii
Polițiștii au intervenit pentru a stopa un scandal izbucnit la Kaufland

Doi bărbați și o femeie s-au ales cu amendă după ce au provocat un scandal la Kaufland, în Capitală. Potrivit autorităților, persoanele au devenit violente după ce nu li s-a permis intrarea în centrul comercial din sectorul 5, pe motiv că au refuzat să li se ia temperatura. 

Momentul în care polițiștii intervin și încătușează un bărbat a fost filmat și postat pe Internet.

Autoritățile au fost sesizate după ce cei trei persoane  care au refuzat să li se ia temperatura au început să facă scandal.

Polițiștii au fost nevoiți să-i imobilizeze pe scandalagiii care au opus rezisetență forțelor de ordine.

Persoanele au fost sancționate contravențional

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.
La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.
Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu”, au declarat autoritățile.

Atenție! Video cu puternic impact emoțional!

Luarea temperaturii este obligatorie la intrarea în supermarket-uri și în clădirile de birouri cu peste 50 de angajați. Toate persoanele care merg în marile magazine din țară sunt scanate cu un termometru digital. „Trebuie să înțelegem un lucru. Acel termometru digital îl putem folosi și noi acasă. Este un termometru pe care îl poate folosi toată lumea. Noi am recomandat să se ia temperatura, să fie un minim triaj epidemiologic”, a explicat Ministrul Sănătății Nelu Tătaru la instituirea stării de alertă.

Inchide