8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Arafat: Vor fi controale masive în mijloacele de transport în comun. Am văzut călători care nu purtau mască

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Arafat: Vor fi controale masive în mijloacele de transport în comun. Am văzut călători care nu purtau mască
8 știri de la ora 8. Arafat: COntroale masive în mijloacele de transport în comun
Publicat: 21/06/2020, 08:00
Actualizat: 06/04/2021, 20:53

Raed Arafat  atrage atenția asupra existenței unui număr mare de persoane care nu poartă mască de protecție în autobuze și anunță că vor fi controale în mijloacele de transport în comun. Secretarul de Stat susține că se vor lua măsuri pentru ca populația să respecte regilile de prevenire a răspândirii coronavirusului, pentru că așa „nu mai merge”.

ALERTĂ DE RĂPIRE. O adolescentă din Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța într-o mașină neagră

O adolescentă de 17 ani, din orașul Borșa, județul Maramureș, a fost urcată cu forța într-o mașină de culoare neagră, sâmbătă seara. Poliția Română a emis o „alertă răpire copil”.

Cutremur cu magnitudinea de 3,9 grade pe scara Richter în zona seismică Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,9 pe scara Richter a avut loc duminică dimineața, în Buzău, zona seismică Vrancea, potrivit Institutului Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Atac sângeros în Marea Britanie. Trei oameni au murit după ce au fost înjunghiați într-un parc

Trei oameni au murit şi alţi trei au suferit răni grave după ce au fost înjunghiaţi, sâmbătă, într-un parc din Reading. Polițiștii au investigat incidentul, iar un bărbat a fost arestat la faţa locului sub suspiciunea de omor.

Oficial din sănătate: Europa lucrează cu SUA pentru a reforma Organizaţia Mondială a Sănătăţii

Guvernele europene lucrează cu SUA pentru un plan de de revizuire a OMS, a declarat un important oficial din sănătate dintr-o ţară europeană pentru Reuters. Informaţia semnalează că Europa împărtăşeşte unele dintre preocupările care au determinat pe Washington să renunțe la finanțarea Organizației.

Şase membri din personalul de campanie al lui Donald Trump, pozitivi pentru COVID-19

Şase membri din personalul de campanie al lui Donald Trump, au fost testaţi pozitiv pentru coronavirus înainte de primul miting din Tulsa, Oklahoma. Organizatorii şi Casa Albă au fost criticaţi pentru decizia de a găzdui evenimentul într-o locaţie închisă, cu 19.000 de locuri.

Când se afişează rezultatele la Evaluarea Naţională. Ora exactă, anunţată de edu.ro

Rezultatele la Evaluarea Națională 2020 vor fi publicate de edu.ro, luni, 22 iunie, până în ora 14.00.

AFIRMAȚIE NEFERICITĂ. Primarul din Vatra Dornei, soluție pentru coronavirus: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm”

Deocamdată nu avem leac pentru coronavirus, dar primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, s-a gândit la o soluție pentru a scăpa atât Vatra Dornei, cât și întreaga țară, de pandemie, să „bage virușii în conducte și să îi gazeze”.