AFIRMAȚIE NEFERICITĂ. Primarul din Vatra Dornei, soluție pentru coronavirus: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm” / Ce a vrut să spună, de fapt, edilul

AFIRMAȚIE NEFERICITĂ. Primarul din Vatra Dornei, soluție pentru coronavirus: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm” / Ce a vrut să spună, de fapt, edilul
AFIRMAȚIE NEFERICITĂ. Primarul din Vatra Dornei, soluție pentru coronavirus: „Băgăm toți virușii în conducte și îi gazăm” / Ce a vrut să spună, de fapt, edilul / Foto: Facebook / Ilie Boncheș
Publicat: 20/06/2020, 22:34

Deocamdată nu avem leac pentru coronavirus, dar primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheș, s-a gândit la o soluție pentru a scăpa atât Vatra Dornei, cât și întreaga țară, de pandemie, să „bage virușii în conducte și să îi gazeze”.

Declarația nefericită a edilului dornean a venit în contextul vizitei premierului Orban pentru inaugurarea lucrărilor la magistrala de gaz, care va racorda orașul sucevean la rețeaua națională, scrie Mediafax. Cele două cazane vor asigura căldura bucovinenilor.

„Nu-mi vine a crede ca este o realitate si nu e un vis. Chiar sunt emoţionat la maxim pentru aşa vizită pe care o avem azi la Vatra Dornei. Îi rog pe dorneni să ne unim cu toţii şi să reuşim să trecem perioada aceasta grea, iar toţi viruşii vom reuşi să îi bagam in conducte şi să îi gazăm, să încheiem pentru Dorna şi pentru România cu pandemia”, a declarat Ilie Boncheş, primarul din Vatra Dornei.

„Vreau să mulţumesc premierului României, domnul Ludovic Orban pentru finanţarea acestor două cazane de la Vatra Dornei. Dorna e ţara laptelor, a fructelor de pădure, ţara abatoarelor. Aici gravitează în jur de 50.000 de locuitori. Mulţumesc lui Dumnezeu că am prins acest moment legat de gazul metan de la Dorna”, a declarat Gheorghe Flutur, preşedintele CJ Suceava.

Precedentul Daea: „Suntem CONSTERNAȚI. Sperăm că ministrul NU a știut despre ce vorbește”. Ambasada Israelului a reacționat după afirmațiile fostului ministru al Agriculturii

Ambasada Israelului s-a sesizat anul trecut în legătură cu afirmațiile lui Petre Daea, ministrul agriculturii, legat de Holocaust!

„Ambasada Statului Israel își exprimă consternarea și dezamăgirea cu privire la afirmațiile domnului Ministru al Agriculturii, Petre Daea, care a comparat sacrificarea porcilor bolnavi cu uciderea evreilor nevinovați în lagărul de la Auschwitz. Sperăm, totuși, că o astfel de asociere a fost făcută de Ministrul Daea din pricina lipsei de informare aprofundată asupra a ceea ce înseamnă Holocaustul și Auschwitz, fără intenția de a dezonora memoria milioanelor de victime” au declarat reprezentanții ambasadei Statului Israel într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Sursa citată mai prezicează: „Holocaustul, o tragedie condamnată de România, care s-a soldat cu moartea a șase milioane de evrei, nu trebuie niciodată uitat, trivializat sau minimalizat. România a făcut progrese extraordinare în domeniul studierii, educației și comemorării Holocaustului, demersuri care, suntem convinși, vor continua și în viitor. Această pagină neagră a istoriei nu trebuie sã se repete. În acest sens, niciun efort nu este prea mare pentru ca tinerele generații, și nu numai, să cunoască și să înțeleagă istoria Holocaustului. Ne așteptăm ca, pe viitor, terminologia legată de Holocaust să nu mai fie folosită într-un context fără legătură cu acesta.”

Iohannis și-a cerut scuze, public, după ce a spus că Dragnea face, în Israel, „înțelegeri secrete cu evreii”

„Nu știu pe ce se bazează aceste critici, în afirmatia mea nu am folosit noțiuni peiorative, dar dacă cineva s-a simțit ofensat, îmi cer scuze față de aceștia, iar declaratia nu a fost o declarație, ci o întrebare retorică și cât am spus, atât am vrut să spun (…) În niciun caz întrebarea nu a fost cu iz de a jigni comunitățile evreiești sau statul Israel. Intrebarea mi-am pus-o pentru că o persoană din România s-a dus în acea țară nu știm de ce, se întâlnește nu știm cu cine și nu știm ce înțelegeri vor face”, a declarat președintele Klaus Iohannis, la Bacău.

Șeful statului l-a criticat și pe Liviu Dragnea că a comentat situația ambasadei din Israel.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Prietena Robertei și a lui Sebi, dezvăluiri tulburătoare la opt luni după accidentul de la...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Noua cucerire a lui Arpad Paszkany rupe tăcerea. Antonela are planuri mari cu milionarul
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
O vrea sau nu ca invitat Denise Rifai pe Erika Isac la "40 de întrebări..."
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Unde se află prima cabană montană construită în România?