8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment ANM. Vremea se va menține în general instabilă / Ce temperaturi vor fi în Capitală

Redactor:
Silviu Bănilă
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment ANM. Vremea se va menține în general instabilă / Ce temperaturi vor fi în Capitală
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Avertisment ANM. Vremea se va menține în general instabilă / Ce temperaturi vor fi în Capitală / Image by Eugen Visan, Pixabay.com

Potrivit prognozei meteo de vineri, 24 iulie 2020, cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Local în sud-vest și centru, precum și în zonele montane și submontane și pe suprafețe mici în restul teritoriului.

Prognoza meteo de vineri, 24 iulie 2020. Vremea se va menține în general instabilă

Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar pe arii restrânse, îndeosebi în intervale scurte de timp, se vor înregistra cantități de apă însemnate, informează stirimeteo.com.

UE a prelungit perioada în care statele membre pot importa măști de protecție și alte echipamente medicale fără taxe vamale

Comisia Europeană a extins, până la finalul lunii octombrie, perioada în care statele membre vor putea importa măști de protecție și alte echipamente medicale fără taxe vamale, măsura fiind instituită pentru a evita apariția unor lipsuri ale acestor materiale în timpul pandemiei de COVID-19.

Implantologul Taner Chemal a murit la spitalul Colentina, după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Medicul Taner Chemal, unul dintre cei mai apreciaţi implantologi şi specialişti în chirurgie orală din România, a murit, joi, la spitalul Colentina, unde fusese internat cu coronavirus. Reputatul chirurg stomatolog a fost invitat de două ori la emisiunea „Gândul Live”, prima dată în studio (luna februarie) și a doua oară prin telefon (luna mai).

Mel Gibson a avut coronavirus în luna aprilie, dar a ținut totul secret. Starul din „Mad Max” s-a tratat cu Remdesivir

Actorul și regizorul Mel Gibson a fost internat o săptămână în spital, cu diagnosticul coronavirus, în luna aprilie.

Două noi cazuri pozitive la Covid-19 în staff-ul echipei Universitatea Craiova. Care e starea fotbaliștilor olteni

Două cazuri pozitive la noul coronavirus în staff-ul echipei de fotbal Universitatea Craiova au fost confirmate la noile testări, a anunţat clubul, joi seara, pe Facebook.

Tânărul care la 18 ani a plecat să studieze actoria la Sorbona: „Am ales să mă întorc pentru că mă simt legat de România”

”CU GÂNDUL LA ROMÂNIA” vă prezintă, în fiecare zi, oameni remarcabili care au cunoscut excelența în diferite domenii precum educație, cercetare, cinematografie, teatru, muzică, afaceri, informatică, administrație sau sport.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se află printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE, pe 24 iulie, de la ora 11.30

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de vineri, 24 iulie, de la ora 11.30.

Șeful OMS: Acuzațiile privind lipsa de independență a Organizației sunt „inacceptabile”

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat joi că acuzațiile făcute de secretarul american de Stat, Mike Pompeo, cu privire la indepedența OMS sunt false și că oficialul american nu va reuși, prin astfel de comentarii, să distragă atenția Organizației de la misiunea sa în lupta împotriva pandemiei de COVID-19.

Inchide