8 ȘTIRI DE LA ORA 8. De ce rămân închise restaurantele. Arafat: Când ai creșteri, nu faci relaxări. Nu pot să iau decizii cu teama că voi fi executat

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. De ce rămân închise restaurantele. Arafat: Când ai creșteri, nu faci relaxări. Nu pot să iau decizii cu teama că voi fi executat
Raed Arafat: „Trendul descendent nu trebuie să ne păcălească” / Ce spune despre vaccinarea anuală anti-COVID
Publicat: 06/08/2020, 07:58

Șeful DSU, Raed Arafat spune că teatrele, cinematografele şi restaurantele nu pot fi deschise momentan, întrucât actestea se numără, potrivit OMS, printre factorii de risc ai infectării cu SARS-COv-2: ,,Acum aproximativ 4 saptămâni am pornit cu 100-120 de pacienţi la terapie intensivă şi acum avem deja 500”, a declarat secretarul de stat. 

Raed Arafat explică de ce teatrele și restaurantele rămân închise: Când ai creşteri, nu faci relaxări. Nu pot sa iau decizii cu teama că voi fi executat

Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a explicat în emisiunea „Marius Tucă Show”, motivele pentru care teatrele, restaurantele şi cinematografele sunt încă închise, deși au trecut cinci luni d ela izbucnirea pandemiei de coronavirus.

GÂNDUL LIVE. Dumitru Coarnă, președintele SNPPC și Varujan Vosganian, purtător de cuvânt ALDE, invitații Emmei Zeicescu, joi, 6 august, începând cu ora 11.30

Andrei Dumitrescu, jurnalist Gândul, Dumitru Coarnă, președintele SNPPC, Sebastian Burduja, secretar de stat MFP și Varujan Vosganian, purtător de cuvânt ALDE, invitații Emmei Zeicescu la Gândul Live, joi, 6 august, începând cu 11.30.

Eugen Teodorovici, mesaj dur pentru colegii de partid: „PSD, trezește-te‼️ Te târăști simulând democrația sau te ridici ca o forță democratică ce poate schimba România în bine?”

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor din guvernarea PSD, a lansat un mesaj acid la adresa colegilor. Acesta a accentuat ideea că PSD nu este un partid „de lași și trădători”, dar a comis anumite greșeli.

Cristina Tunegaru, despre începerea școlii: După lupte seculare, avem o decizie. Vestea proastă e că s-a renunțat practic la măsurile de distanțare fizică

Profesoara de Limba și Literatura Română Cristina Tunegaru a comentat decizia prezentată de Iohannis, potrivit căreia elevii vor merge din 14 septembrie la școală, în funcție de situația epidemiologică locală. În contextul în care cel mai bun scenariu îi plasează pe toți elevii în sala de clasă, prof. Tunegaru atrage atenția asupra unor probleme vechi, care nu se rezolvă, deși în pandemie e nevoie de distanțare. „ Continuăm cu clase suprapopulate, de peste 36 de copii, în scenariul verde”, atrage atenția profesoara.

Imaginea dinaintea dezastrului: Chimicalele explozive sunt înghesuite în depozitul din Beirut / În 2014, presa rusă a scris despre „bomba plutitoare” care transporta substanța periculoasă

O fotografie stranie a apărut pe rețelele sociale, care ar înfățișa depozitul din Beirut în care au fost înghesuite, în condiții precare, cantitățile industriale de nitrat de amoniu, a căror explozia devastatoare a dus la moartea a peste 135 de persoane. Pagubele materiale ale dezastrului din Beirut sunt de ordinul miliardelor de dolari și reconstrucția orașului va fi, cu siguranță, o provocare uriașă.

Preot filmat în timp ce își bate soția pe stradă, în plină zi, la Bacău. Femeia are copilul în brațe (VIDEO)

Imagini revoltătoare la Bacău, în centrul orașului, unde un preot a fost surprins în timp ce își agresa soția care ținea copilul în brațe.

Momentul exploziei din Beirut, surprins în timpul unui interviu al BBC | VIDEO

O înregistrare video în timpul căreia o jurnalistă a biroului local al BBC intervieva un oficial marocan a surprins impactul exploziei petrecute marți la Beirut asupra clădirii instituției de presă.

Programul „Noua Casă” va fi operaţional la data de 15 august

Programul „Noua Casă” va fi operaţional la 15 august, transmite Dumitru Nancu, directorul general al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM). Potrivit acestuia, normele de aplicare vor fi aprobate săptămâna viitoare, în cadrul şedinţa de Guvern.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Hidroelectrica, prima propunere de dividend de când este companie listată la Bursa de Valori: 13,99...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Anunț despre CARNEA DE PUI din magazine. Producătorii au spus care este ADEVĂRUL, de fapt
Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația