8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Familia unui bărbat în vârstă de 59 de ani, raportat drept deces de coronavirus, aduce acuzații grave: „Ne-au spus că ne sună ei… când moare”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Familia unui bărbat în vârstă de 59 de ani, raportat drept deces de coronavirus, aduce acuzații grave: „Ne-au spus că ne sună ei... când moare”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Familia unui bărbat în vârstă de 59 de ani, raportat drept deces de coronavirus, aduce acuzații grave: „Ne-au spus că ne sună ei... când moare” / Foto: Pixabay.com
Publicat: 19/06/2020, 08:00
Actualizat: 19/06/2020, 08:17

Familia unui botoșănean în vârstă de 59 de ani, raportat drept decesul de coronavirus cu numărul 1.361, aduce acuzații grave Spitalului Județean Mavromati, menționând că  bărbatul a fost batjocorit de cadrele medicale, pe vremea când era internat.

Medicul Adrian Marinescu, despre Marcel Pavel: „Testul pentru COVID-19 este pozitiv”

Medicul Adrian Marinescu a declarat, la „Marius Tucă Show” că artistul Marcel Pavel a fost confirmat cu noul coronavirus, el fiind, în prezent, internat la Institutul „Matei Balş” din Capitală.

După luni de izolare, copiii s-ar putea simți „abandonați” când părinții îi duc la grădiniță. Sfaturile psihologului

După trei luni de izolare, copiii se pot simţi „abandonaţi” când părinţii îi duc la grădiniţă, iar psihologii spun că părinţii trebuie să-i pregătească pe cei mici înainte de a-i lăsa în grija educatoarelor.

Familia unei victime a coronavirusului: Medicii ne-au spus să nu mai insistăm cu telefoanele că ne sună ei când moare

Familia unui bărbat în vârstă de 59 de ani, raportat drept decesul de coronavirus cu numărul 1361, aduce acuzații grave Spitalului Județean Mavromati, menționând că  bărbatul a fost batjocorit de cadrele medicale, pe vremea cân era internat.

Mihai Șora, din nou pe Facebook, la trei luni de la mesajul „Pozitivi, amândoi”: „Mi-ați lipsit!”

Scriitorul și filosoful Mihai Șora, în vârstă de 103 ani, a revenit pe Facebook, după o pauză de trei luni, cu un mesaj legat de discursul lui Winston Churchill la BBC și apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940.

INTERVIURILE GÂNDUL. Irina Rimes, invitata Cristinei Stănciulescu: „Eu nu mă panichez ușor. Dar asta nu înseamnă că nu sunt responsabilă” / Cea mai grea întrebare pe care a primit-o celebra artistă (EXCLUSIVITATE)

Irina Rimes este invitata Cristinei Stănciulescu la INTERVIURILE GÂNDUL. În prima parte a interviului exclusiv (publicat în premieră pe canalul YouTube al GÂNDUL), cântăreața vorbește despre perioada în care ne aflăm, marcată de epidemia de coronavirus și se declară o fire foarte calmă, dar responsabilă.

Cristi Minculescu poate să cânte din nou sub titulatura IRIS, dar vor exista două trupe cu același nume

După trei ani de procese şi dispute în instanţă, Cristi Minculescu va cânta, din nou, sub titulatura  IRIS, după ce – miercuri – a ajuns la o înțelegere cu toboșarul trupei, Nelu Dumitrescu. Astfel, vor exista două formaţii cu acelaşi nume. Una, formată din Cristi Minculescu, Valter şi Boro, şi o alta, a toboşarului Nelu Dumitrescu.

ISLANDA. Doi hoți români au readus coronavirusul în această țară, care tocmai scăpase de el / 16 polițiști sunt în carantină

Doi hoţi români infectaţi cu noul coronavirus, asimptomatici, au trimis în carantină 16 poliţişti islandezi care îi arestaseră, zilele trecute, după o serie de jafuri la magazine.

Marian Vanghelie: S-ar putea să candidez la Primăria Capitalei sau la Sectorul 5

Marian Vanghelie ar putea să candideze la Primăria Bucureștiului. Fostul primar al Sectorului 5 a vorbit despre eventuala candidatură într-un interviu acordat pentru Antena 3.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase