8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Nelu Tătaru, despre purtarea măștii la școală de către elevii din clasele mici: „Trebuie să devină o regulă!”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Nelu Tătaru, despre purtarea măștii la școală de către elevii din clasele mici: „Trebuie să devină o regulă!”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Tătaru: Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital! Mediafax FOTO, Dani Amariei
Publicat: 18/08/2020, 08:00

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru consideră că purtarea măștii ar trebui să fie o regulă pe care să o respecte elevii, în special cei ai claselor mici, care nu au noțiunea distanțării și care vor forma aglomerații în pauze: „Masca trebuie să vină ca o regulă adusă în joacă, poate, de către cei care pregătesc acest moment (n.r. de deschidere a școlilor). 

Nelu Tătaru susține purtarea măştii la şcoală de către elevii din clasele mici: Trebuie să devină o regulă! Distanţa de un metru este relativă pentru copii

Școala se va redeschide în mai puțin de o lună, iar regulile de funcționare nu sunt încă puse la punct în totalitate. Ministrul sănătății le recomandă celor care pregătesc momentul deschiderii de pe 14 septembrie, să țină cont de faptul că distanța este relativă pentru copii și că purtarea măștii ar fi cea care ar putea limita răspândirea coronavirusului.

O mamă și fetița ei de doi ani au murit într-un accident cumplit pe autostrada București-Pitești

Inconștiența unui șofer de TIR a curmat două vieți, în noaptea de luni spre marți, pe autostrada București-Pitești, la kilometrul 106.

Medicul Musta, despre prevenirea răspândirii coronavirusului: Nu sunt alte soluții miraculoase decât respectarea celor 3 reguli de aur

Medicul infecționist de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara Virgil Musta spune că nu există soluții miraculoase pentru limitarea răspândirii de coroanvirus, singurele arme pe care le avem, fiind cele 3 reguli: de distanțare, de purtare a măștii și de igienă.

Ministrul Sănătății, despre moțiunea de cenzură depusă de PSD: Un instrument politic! „Hoțul strigă hoțul”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, consideră că cei de la PSD profită de moțiunea de cenzură împotriva Cabinetului Orban pentru a avea un instrument politic „de dragul unor voturi la alegerile din septembrie”. Acest demers nu este binevenit, mai ales că trecem printr-o „fază prelungită a pandemiei”, a spus Nelu Tătaru.

Fost ofițer CIA, arestat și acuzat de spionaj în favoarea Chinei. Agentul lucra cu documente „Top Secret”

Nimeni nu ar trebui să subestimeze capacitatea serviciilor secrete chineze, scrie axios.com. În ultimii zece ani, eforturile Chinei de a identifica cât mai mulți agenți CIA au dat roade, rezultând compromiterea a numeroase misiuni ale Agenției în această țară.

Autoritățile germane neagă că Angela Merkel ar fi discutat cu Aleksander Lukașenko

Guvernul german a anunțat luni că Angela Merkel, cancelarul Germaniei, nu a avut vreo convorbire telefonică cu președintele Belarusului, Aleksander Lukașenko, de la alegerile prezidențiale din 9 august din această țară.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, și psihologul Gelu Duminică se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția Gândul LIVE de marți, 18 august, de la ora 11.30

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, se află printre invitații Emmei Zeicescu în ediția „Gândul LIVE” de marți, 18 august, de la ora 11.30.

Horoscopul zilei de 18 august 2020. Noi perspective în dragoste pentru Balanțe

Horoscopul zilei de 18 august 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Astăzi, Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Rac va face un aspect de susținere cu Uranus retrograd, planeta schimbărilor bruște, aflată în tranzit prin zodia Taur.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase