8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Nelu Tătaru: Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital!

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Nelu Tătaru: Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital!
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Tătaru: Nu putem să nu respectăm niște reguli și pe urmă tot noi să strigăm că n-avem loc în spital! Mediafax FOTO, Dani Amariei
Publicat: 08/10/2020, 07:53

Ministrul Sănătății face apel la spiritul civic al populației, căreia îi cere să respecte regulile impuse în pandemie. Întrebat dacă se pune problema înăspririi restricțiilor, Nelu Tătaru a precizat că nu se dorește transformarea statului în unul polițienesc, însă, dacă nu se respectă normele în vigoare, întrebarea „de ce se moare” nu are sens. 

Nelu Tătaru: Nu trebuie să ne transformăm într-un stat polițienesc, e nevoie și de spirit civic! Nu putem să nu respectăm niște reguli și tot noi să strigăm de ce se moare!

Tătaru a precizat că Ministerul Sănătății va face mai multe controale la spitale și la DSP-uri, însă acestea sunt degeaba dacă după amenzi, tot nu sunt respectate reguli.

Raed Arafat: Dacă măsurile luate până acum nu au efect, va veni un alt pachet de reguli. Ce spune șeful DSU despre posibilitatea carantinării naționale

Dacă măsurile luate acum de autorități precum suspendarea unor operatori în orașele grav afectate de răspândirea coronavirusului nu vor da rezultate pozitive, există posibilitatea să fie impus un nou pachet restrictiv, spune Raed Arafat, precizând că măsurile sunt luate local, nu național: „Nimeni nu dorește să ia măsuri absolute, lockdown total, dar anumite componente din starea de urgență este posibil să se implementeze acum”, susține șeful DSU.

Cum o comună din România arată că se poate: Elevii primesc o masă caldă la școală, plătită din banii de festivități / „Când ai burtica plină… poți să fii atent mai ușor”

O comună din Botoșani reprezintă un exemplu în întreaga țară – arată că atunci când vrei cu adevărat să faci ceva se pot găsi soluții – elevii de la școală primesc câte o masă caldă pe zi care este plătită din bugetul de festivități al Primăriei.

Deputatul Mircea Titus Dobre, Pro România: „Cine închide HoReCa trebuie să dea socoteală”

Deputatul Pro România, Mircea Titus Dobre, critică cabinetul Orban pentru măsurile luate în scopul combaterii pandemiei de coronavirus, al căror efect se traduce efectiv într-un posibil faliment al industriei HoReCa și trimiterea în șomaj a peste 100.000 de angajați.

Dan Barna, liderul USR: Vom avea o propunere de premier! Vrem cât mai multe mandate în Parlament

Liderul USR, Dan Barna, a anunțat că, după alegerile parlamentare, Alianța USR-PLUS va veni cu o propunere pentru funcția de premier, iar miza este obținerea a cât mai multor mandate în Parlament.

GÂNDUL LIVE. Traian Băsescu, președintele PMP și Virgil Musta, medic infecționist la Spitalul „Victor Babeș” Timișoara, invitații Emmei Zeicescu, în ediția de joi, 8 octombrie, de la ora 11.30

Traian Băsescu, președintele de onoare al PMP, fost candidat la Primăria Capitalei, Virgil Musta, medic infecționist la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara și Dan Barna, liderul USR, se află printre invitații Emmei Zeicescu, în emisiunea „Gândul Live” de joi, 8 octombrie 2020, de la ora 11.30.

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020. „Fecioarele” își exprimă emoțiile

Horoscopul zilei de 8 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Brazilia, peste cinci milioane de cazuri de Covid-19! Numărul morților a ajuns la 148.228

Ministerul Sănătăţii din Brazilia a raportat marţi 31.553 de cazuri noi, ceea ce a ridicat numărul total de infecţii la 5.000.694.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Efectul postului intermitent asupra metabolismului. Rezultatele testelor pe voluntari
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”