8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Presa internațională despre România. Ungaria: ”Ţara vecină nu reuşeşte să controleze virusul” / Italia: ”România este unul dintre cele mai importante focare de coronavirus din Europa”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Presa internațională despre România. Ungaria: ”Ţara vecină nu reuşeşte să controleze virusul” / Italia: ”România este unul dintre cele mai importante focare de coronavirus din Europa”
Publicat: 25/07/2020, 08:13
Actualizat: 25/07/2020, 08:34

Presa internațională despre România. Presa maghiară: ”Ţara vecină nu reuşeşte să controleze virusul” / Presa italiană: ”România este unul dintre cele mai importante focare de coronavirus din Europa”

Presă europeană, în special cea din țara vecină, Ungaria, precum și cea din Italia relatează despre România că a pierdut controlul asupraepidemiei cu coronavirus, în urma creșterilor cazurilor cu Covid-19 din ultimele zile

Il Fatto Quotidiano scrie despre Romania ca are unul dintre cele mai importante focare de coronavirus din Europa, iar Il Messaggero ca, in regiunea Lazio, dintre cele 26 de noi cazuri de coronavirus, jumătate sunt cetăţeni străini, printre care două românce din Bacău.

Pandemia de coronavirus a anulat festivalurile din România, dar Codruța Vulcu (ARTmania), Electric Castle și Jazz in the Park s-au aflat printre câștigătorii European Festival Awards 2019

România este bine poziționată pe o listă privilegiată, festivaluri precum Neversea, Untold, Electric Castle, Summer Well sau Jazz in the Park fiind așteptate cu nerăbdare și atrăgând, în fiecare an, un număr din ce în ce mare de spectatori.

CDC avertizează: COVID-19 poate fi o boală de lungă durată chiar și pentru acele persoane care nu au alte probleme de sănătate

COVID-19 se poate manifesta pe o perioadă îndelungată, chiar și în rândul adulților tineri, fără probleme medicale cronice, se arată într-un raport al Centrului american pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC).

Anthony Fauci: Un vaccin pentru COVID-19 nu va fi disponibil nici măcar în primele luni ale lui 2021

Directorul Institutului Național de Alergologie și Boli Infecțioase din Statele Unite, dr. Anthony Fauci, a declarat că primul vaccin împotriva COVID-19, boala provocată de noul tip de coronavirus, ar putea să apară abia în 2021, dar la luni bune de la începutul anului.

Alexandru Rafila: ”România are de 10 ori mai multe cazuri decât Italia, raportat la populaţie”

Reprezentantul României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat că România are de 10 ori mai multe cazuri decât Italia, raportat la populaţie, cu un un indice de 50, adică de 10 ori mai multe cazuri decât Italia.

TikTok a creat un fond de 200 de milioane de dolari, care va merge către păstrarea celor mai buni creatori din SUA și atragerea de noi creatori pe platformă

Într-o declarație, aplicația video a spus că noul Fond TikTok Creator va ajuta creatorii „eligibili” de pe platformă să câștige un „trai prin conținutul lor inovator”. Înainte de aceasta, creatorii din aplicație puteau genera fluxuri live și TikTok i-a ajutat pe creatori să semneze parteneriate de brand și oferte de sponsorizare, dar noua inițiativă va plăti creatorilor direct pentru producerea de conținut video pentru prima dată.

Protestele continuă în Bulgaria, solicitând demisia Guvernului

Protestatarii care cer demisia guvernului conservator a lui Boyko Borisov pentru corupție și alte acuzații au intrat în a treia săptămână. Secțiunile de stânga și progresiste au căutat o schimbare sistemică și nu doar alegeri noi

Monica Pop: Vaccinul Convid-19 nu va exista în următorii 10 ani

Monica Pop  a declarat în cadrul emisiunii ”Subiectiv” de la Antena3” că nu crede în producerea unui vaccin împotriva Covid-19 în viitorul apropiat, ba mai mult, medicul oftalmolog spune că un astfel de vaccin nu va fi produs în următorii 10 ani de zile.

”Dacă pentru HIV nu este nici acum vaccin și de când există boala asta… Deci, eu cred că nu. Și, dacă va exista, în orice caz, nu mai repede de zece ani! Dar nu e ok să vină repede, să știți. (…) Trebuie testat și văzut dacă nu are efecte secundare. Uitați ce se întâmplă acum. E foarte important lucrul acesta! Dacă se inventează un vaccin și el face mai rău decât virusul, am făcut ce?! Deci, nu se poate repede!”, a mai susținut Monica Pop.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
DISPARE Shein din Europa? Comisia Europeană a luat decizia
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”