8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Prima dezbatere între candidații la prezidențialele din SUA a avut replici acide din belșug. Biden: Nu poți scoate o idee coerentă de la clovnul acesta”. Trump: „Nu e nimic deștept la tine, Joe”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Prima dezbatere între candidații la prezidențialele din SUA a avut replici acide din belșug. Biden: Nu poți scoate o idee coerentă de la clovnul acesta”. Trump: „Nu e nimic deștept la tine, Joe”
Publicat: 30/09/2020, 08:00
Actualizat: 06/04/2021, 15:45

Prima dezbatere între Donald Trump și Joe Biden a avut loc în Cleveland, Ohio, a durat o oră și jumătate, timp în care cei doi candidați la alegerile prezidențiale din SUA și-au aruncat unul altuia replici acide.  Președintele în funcție l-a întrerupt în repetate rânduri pe rivalul său politic, această strategie determinându-l pe Biden să-și piardă șirul gândurilor. De cealaltă parte, Biden și-a pierdut cumpătul și l-a numit pe Trump clovn și mincinos, criticându-l că nu poate emite idei coerente. 

Dezbaterea a fost moderată de  jurnalistul Chris Wallace de la Fox News, care și-a pierdut cumpătul la un moment dat, în încercarea de a-i determina pe cei doi rivali politici să ia o pauză d ela „ostilități”: ”Domnilor! Nu îmi place să ridic vocea, dar de ce ar trebui să fiu eu altfel decât sunteți voi amândoi?”. Atunci, Trump l-a întrerupt și pe el, iar jurnalistul l-a criticat pentru faptul că jignește cel mai mult.

Ludovic Orban: Dacă Parlamentul nu vrea să stabilească data alegerilor, nu ai ce să le faci parlamentarilor

Premierul Ludovic Orban a comentat decizia Curții Constituționale în urma căreia Parlamentul a fost desemnat pentru stabilirea zliei alegerilor Parlamentare. Prim-ministrul a explicat că dacă senatorii și deputații nu vor să stabilească o dată a alegerilor, sau nu întrunesc cvorumul, atunci aceștia nu pot fi trași la răspundere în urma deciziei CCR.

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020. „Vărsătorii” se pot iluziona financiar

Horoscopul zilei de 30 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Gabriela Firea contestă rezultatul alegerilor și cere renumărarea tuturor voturilor din Capitală

Gabriela Firea a anunțat, marți seara, că s-ar putea alătura celor care contestă corectitudinea numărătorii voturilor de duminică, de la alegerile locale, iar conducerea PSD ia în calcul să solicite renumărarea buletinelor de vot la Capitală. Firea, care a pierdut primăria generală în favoarea lui Nicușor Dan, a vorbit despre defecțiuni tehnice ale tabletelor STS care ar putea da de gândit.

Robert Negoiță, primarul ales al Sectorului 3, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 30 septembrie, de la ora 11.30

Robert Negoiță, primarul ales al Sectorului 3, se află printre invitații Emmei Zeicescu la ediția Gândul LIVE de miercuri, 30 septembrie, de la ora 11.30.

Încă o școală din sectorul 4 a fost închisă, după ce mai mulți elevi au fost confirmați cu Covid-19

Școala Gimnazială nr. 129 din sectorul 4 a fost trecută în scenariul roșu, după ce patru elevi au fost depistați cu Covid-19. La alte două școli din sectorul 4 au fost înregistrate cazuri de profesori infectați. Astfel, participarea la cursuri se va desfășura exclusiv online, pentru următoarele 14 zile.

Ludovic Orban, despre victoria de la Primăria Capitalei: „A fost o bătălie epică, de o dificultate extremă!”

Premierul Ludovic Orban, care este și președintele PNL, a vorbit marți seară, la B1 TV, în cadrul emisiunii „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, despre rezultatul alegerilor locale din 2020, dar și despre alte subiecte de interes de pe scena publică.

Clotilde Armand anunță că, matematic, a câștigat Primăria Sectorului 1: „Diferența e de peste 1.000 de voturi! Nu există baza legală pentru renumărare”

Clotilde Armand (candidatul USR-PLUS, susținut și de PNL) și-a anunțat victoria marți seară, cu puțin timp înainte de miezul nopții, la Primăria Sectorului 1. Ea susține că diferența este de peste 1.000 de voturi în favoarea ei, față de contracandidatul Daniel Tudorache (candidatul PSD).

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului