A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea 55 de ani

A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea 55 de ani
A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea 55 de ani
Publicat: 16/10/2020, 18:21
Actualizat: 06/04/2021, 15:36

Jurnalista Ramona Feraru a murit la vârsta de 55 de ani. Deocamdată, cauza morții sale nu este cunoscută. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în redacțiile Gândul, Evenimentul zilei, Național și Puterea. 

Mesajele transmise de cei cu care a lucrat

Mai mulți colegi din presă au transmis mesaje comemorative după dispariția prematură a jurnalistei.

„A murit jurnalista Ramona Feraru. Avea doar 55 de ani, o pasiune imensă pentru scris, avea vise frumoase și dăduse vestea, de curând, unor prieteni din presă, că va fi bunică. Deocamdată, cauza morții nu este cunoscută. Dar ce mai contează… De ce? Contează doar că azi, în presă, ne numărăm mai puțin cu unul. Ramona nu a avut o viață roză, a muncit mult, s-a chinuit mult, avea proiecte, dar viața de jurnalist nu este deloc ușoară. Unii plătesc prețul marelui stres mult prea devreme. Ramona a lucrat în presa scrisa la Evenimentul zilei, la Gandul, Național, Puterea. Întotdeauna și-a păstrat zâmbetul pe buze. Era o veselă, un bon viveur. Așa o vom păstra în amintire. Dumnezeu să o odihnească!”- a spus una dintre persoanele apropopiate de jurnalistă.

„Îmi este greu sa anunț iarăși dispariția unui vechi jurnalist. Ramona Feraru a încetat din viață. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!”, a scris jurnalistul Petrişor Cană pe Facebook.

Într-o intervenţie la România TV, Petrişor Cană a oferit primele detalii despre decesul jurnalistei Ramona Feraru: „Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace! E încă o zi tristă pentru presa românească. Am aflat cu stupoare vestea de la prietenul ei şi am început să sun… Sunt chiar aici la locuinţa ei. Deocamdată sunt poliţiştii, medicul care a îngrijit-o în ultimele clipe şi probabil că urmează să vină şi cei de la IML. Ştiu că nu se simţea bine, slăbise în ultima vreme, iar ultimul telefon pe care l-a dat l-ar fi dat medicului”, a spus Petrişor Cană.