ACCIDENT ÎN SIBIU. Tânărul care a murit avea permisul suspendat, iar mașina avea numere false

ACCIDENT ÎN SIBIU. Tânărul care a murit avea permisul suspendat, iar mașina avea numere false
Publicat: 21/10/2012, 15:21
Actualizat: 02/02/2019, 00:28

UPDATE Tânărul care a murit în accidentul din Sibiu avea permisul suspendat, iar mașina avea numere false

Tânărul de 28 de ani care a murit, duminică, după ce mașina pe care o conducea a lovit un gard și s-a răsturnat, la Sibiu, avea permisul de conducere suspendat, iar mașina avea numere de înmatriculare false, șoferul având deja un dosar penal după ce a fost prins conducând în condiții similare.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, duminică, de Poliția Județeană Sibiu, autoturismul condus de tânărul care a murit în accidentul rutier din municipiul Sibiu era neînmatriculat și avea numere false de înmatriculare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

De asemenea, tânărul avea dosar penal pentru că fusese prins conducând un autoturism neînmatriculat și cu numere false.

„Autoturismul condus de D. Gheorghe era neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare. Precizăm faptul că D. Gheorghe era cercetat penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, după ce în 27 septembrie 2012, în urma unui control în trafic, a fost prins de polițiștii rutieri”, se arată în comunicat.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Balteș, a precizat că atunci tânărul conducea o altă mașină decât cea implicată în accident.

„În momentul în care a fost prins în trafic și i s-a făcut dosar penal, șoferul conducea o altă mașină față de cea pe care o conducea duminică dimineața, în momentul accidentului, de asemenea neînmatriculată și cu număr fals de înmatriculare”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luciana Balteș.


Un tânăr de 28 de ani a murit și altul de 20 de ani a fost rănit în urma unui accident produs, duminică dimineață, în municipiul Sibiu, după ce mașina în care se aflau, condusă de victimă, a lovit un gard și s-a răsturnat pe șosea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Accidentul a avut loc duminică dimineață, în municipiul Sibiu, după ce tânărul de 28 de ani care conducea cu viteză un autoturism nu a reușit să redreseze mașina după o curbă.

„Din primele cercetări făcute la fața locului, pe strada Henri Coandă din municipiul Sibiu, șoferul autoturismului BMW care se deplasa dinspre strada Oțelarilor spre strada Semaforului nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul autoturismului intrând în gardul de la Comtram, răsturnându-se pe partea carosabilă. În urma accidentului pasagerul din dreapta a fost rănit, iar șoferul a decedat”, a declarat agentul șef Vasile Costea din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

Oamenii care ieșeau la acea oră de la serviciu spun că mașina s-a lovit de bordură, s-a învârtit în aer, a lovit porțile unei fabrici din zonă, apoi s-a răsturnat.

„Veneam de la serviciu. Eram pe jos, pe trotuar. Am auzit venind o mașină. Eram cu gluga pe cap că îmi era frig. Am auzit dintr-odată o izbitură și am văzut că a derapat. A intrat în bordură, avea viteză foarte mare, a sărit în aer, s-a oprit în plăcile alea, din plăci a ricoșat în cealaltă parte și s-a răsturnat pe o parte. De aici nu mai știu. Am pus mâna pe telefon și am sunat la 112. Cred că peste șofer s-a răsturnat mașina”, a spus bărbat.

Tatăl șoferului, care a venit la locul accidentului, a spus că fiul său era în mașină cu fratele prietenei lui.

„A fost la serviciu azi-noapte (în noaptea de sâmbătă spre duminică – n.r.), în schimbul trei. A venit fratele prietenei lui. L-a solicitat la telefon, după care el s-a învoit și mi-au spus colegii că ar fi plecat cu el de la fabrică. Au plecat să vândă o mașină, probabil asta sau alta. El era un șofer bun, nu a avut infracțiuni, nu consuma alcool. Nu știu ce intenții aveau când au plecat. Urma să se căsătorească anul viitor”, a spus Gheorghe Velcea, tatăl șoferului care a murit.

Tânărul care se afla pe locul din dreapta al mașinii a fost dus cu un echipaj SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, urmând să fie internat la Neurochirurgie.

„În această dimineață (duminică dimineață – n.r.), la Unitatea de Primiri Urgențe a fost adus un tânăr de 20 de ani, victima unui accident rutier. În prezent el este în investigații la computer tomograf. Starea lui este bună, este conștient, dar are amnezie post-traumatică în urma accidentului. Victima care a ajuns la spital se afla pe locul din dreapta față, iar în urma impactului a fost aruncată pe bancheta din spate. El va fi internat în secția Neurochirurgie a spitalului pentru continuarea investigațiilor”, a declarat Anca Cristea medic primar la UPU Sibiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cronica unui 'blat' anunțat. Motivul real pentru care Zanni a fost eliminat și adus înapoi...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Devine obligatoriu în toată România. Decizia UE impune un permis unic
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Zeci de experţi în Inteligenţă Artificială de la Google, recrutați de Apple