ACCIDENT. Viorica de la Clejani, un nou mesaj după ce fiica ei a fost prinsă sub influența drogurilor la volan: „Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”

ACCIDENT. Viorica de la Clejani, un nou mesaj după ce fiica ei a fost prinsă sub influența drogurilor la volan: „Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta!”
Margherita de la Clejani a provocat un accident autor în București! Se afla sub influența opiaceelor / Sursă FOTO: Laurențiu Genuchi- Facebook / Viorica de la Clejani / Instagram
Publicat: 25/05/2020, 07:23

Viorica de la Clejani s-a enervat la culme după ce fiica ei, Margherita, a fost prinsă sub influența substanțelor halucinogene, la scurt timp după ce a provocat un accident rutier în Capitală. Artista revine cu un nou mesaj dur pe Instagram.

La o zi de la accident și după ce a atacat un reporter de la Antena 3, Viorica de la Clejani a revenit cu un nou mesaj acid, afirmând că în țară se întâmplă lucruri mult mai grave decât situația fiicei sale.

”Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii. Înseamnă că, dacă erați voi în situația mea, le-ați fi dat cu toporul în cap. Eu îmi apăr copiii, indiferent de situație. Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să-i iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă. Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet.”, a scris cântăreața pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

#fitimaibuni #fitioameni ♥️

O postare distribuită de VIORICA DE LA CLEJANI (@vioricadelaclejani_) pe

Margherita de la Clejani, accident sub influența substanțelor halucinogene

Fiica artiștilor Viorica și Ioniță de la Clejani, Margherita, a provocat sâmbătă dimineața un accident rutier pe Bd. Gheorghe Șincai din București.

Brigada Rutieră a specificat că tânăra de 28 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit o altă mașină, parcată pe prima bandă.

″În jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe Bd.Gheorghe Șincai. Conducatorul unui autoturism care circula pe Bd.Gheorghe Șincai, dinspre Bd.Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima banda de circulație”, se arată într-un comunicat.

VIDEO. Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă în reporterul Antena 3. Imagini halucinante cu reacția cântăreței

Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă cu lapte în echipa Antenei 3, care transmita live din fața casei lăutarilor despre accidentul provocat de Margherita.

Nu înțeleg de ce toată lumea își bagă p*** în CNN

Publicată de Stoica Ionel pe Sâmbătă, 23 mai 2020

GALERIE FOTO. Margherita de la Clejani neagă rezultele DrugTestului în urma accidentului auto: „Mă uitam în oglindă, îmi făceam buzele” – VIDEO

Margherita de la Clejani neagă rezultatele DrugTestului care arătau prezența în organism a substanțelor psihoactive. Și tatăl acesteia, Ioniță Manole, neagă aceste rezultate.

De asemenea, aceasta susține că a provocat accidentul din cauza faptului că se uita în oglindă „să își facă buzele”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase