Adina Alberts, către Clotilde Armand: Doamnă Armand, agenda dvs electorală este puțin ciudată

Adina Alberts, către Clotilde Armand: Doamnă Armand, agenda dvs electorală este puțin ciudată
Adina Alberts, către Clotilde Armand: Doamnă Armand, agenda dvs electorală este puțin ciudată / Sursă foto: Facebook
Publicat: 17/09/2020, 20:14
Actualizat: 06/04/2021, 15:51

Candidatul Pro București 2020 la Primăria Sectorului 1, Adina Alberts, trage un semnal de alarmă, subliniind că locuitorii din cartierul Greenfield, parte a Sectorului 1, nu beneficiază de o grădiniță, nu au o școală publică, nu au o farmacie, iar medic de familie au de foarte puțin timp. De asemenea, Adina Alberts i-a adresat o serie de întrebări contracandidatei sale, Clotilde Armand, spunând că agenda electorală a acesteia este „puțin ciudată”.

Mesajul Adinei Alberts

În mesajul postat pe pagina sa de Facebook, Adina Alberts o mai întreabă pe Clotilde Armand, candidatul alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, dacă este la curent cu „tăierile masive de păduri care au loc sub nasul aliaților săi electorali (PNL)”.

„Greenfield- un cartier nou, cu oameni tineri și foarte mulți copiii. Dar nu au o grădiniță, nu au o școală publică, nu au o farmacie, iar medic de familie au de foarte puțin timp. Nu au un magazin de unde să-și poată cumpăra o șosetă, o papiotă, o suzetă, un lapte praf. Și nu au nici o cale de acces facilă și rapidă către București.

Sunt tot felul de ONG -uri care se luptă pentru ca drumul din imagini să fie închis. Cică s-ar strica pădurea. Chiar dna Armand în persoană, fostă consilieră locală la Sectorul 1, actualmente candidată pentru funcția de Primar al aceluiași sector, se luptă de ani de zile, vehement, pentru interzicearea definitivă a utilizării acestui drum prin pădurea Băneasa. Zău dacă înțeleg inepția acestui demers. Adică, cele 4000 de suflete din cartier să conteze mai puțin decât câțiva arbori care ar trebui tăiați ca să se lărgească și să se modernizeze această cale de acces?! Dar ce, este prima șosea din lume care este tăiată prin pădure?

Aș avea câteva întrebări pentru dna Armand:

-Doamnă Armand, agenda dvs electorală este puțin ciudată. Știți, nu arborii sunt cei pe care vă obligați să-i ocrotiți în calitatea de Primar. Nu în primul rând, oricum. Ci pe cetățenii sectorului 1, doamnă! De urgențe medicale ați auzit?! Cartierul e plin de copii. Eu am copii. Dvs aveți copii. Vă interesează timpul în care ar ajunge o ambulanță la acești oameni? Sau tot copacii sunt mai importanți?!

-Doamnă, dvs sunteți la curent cu tăierile masive de păduri care au loc sub nasul aliaților dvs electorali, PNL-iștii Românie? Cum putem stopa asta?! Vin trup și suflet alături de dvs, în această secundă, în lupta pentru salvarea pădurilor patriei. Doar ziceți o vorbă și răspund PREZENT. Dar n-o să mă strigați, știu sigur.

*

Sunt Adina Alberts și candidez pentru funcția de primar al Sectorului 1. Mă găsiți pe poziția 4 în buletinele de vot.

#SanatateaTAPrioritateaMEA

#MedicPrimarLaSectorul1”, a scris Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.