Adolescentul din Galați care ar fi violat o minoră de 15 ani în toaleta unui mall, arestat preventiv

Adolescentul din Galați care ar fi violat o minoră de 15 ani în toaleta unui mall, arestat preventiv
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 07/12/2022, 11:33
Actualizat: 07/12/2022, 11:38

Adolescentul de 17 ani care a violat o fată de 15 ani în toaleta mall-ului situat pe Bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi a fost arestat preventiv, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Galaţi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au efectuat, marţi, şase percheziţii domiciliare, atât la adresa de domiciliu a prezumtivului autor al comiterii infracţiunii de viol din data de 30 noiembrie, dar şi la alte adrese unde se bănuia ca cel în cauză este ţinut ascuns de rude.

În urma acestor percheziţii, cel căutat nu a fost depistat, dar în cursul aceleaşi zile, el s-a prezentat, însoţit de avocat, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale.

„În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au procedat la arestarea acestuia, l-au condus şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi”, arată IPJ.

Incidentul s-a petrecut în incinta unui mall

Poliția Galați a fost sesizată, la data de 30 noiembrie, prin apel 112 cu privire la faptul că într-o toaletă din incinta unui mall, amplasat pe bulevardul George Coşbuc din municipiul Galaţi, o persoană are nevoie de ajutor.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie au identificat o adolescentă de 15 ani, care a declarat faptul că, în jurul orei 19,00, s-ar fi întâlnit întâmplător în zona toaletelor cu fostul ei prieten, care ar fi tras-o forţat într-un grup sanitar, unde ar fi constrâns-o, prin ameninţări cu acte de violenţă, să întreţină cu acesta, împotriva voinţei sale, raport sexual.

După examinarea medico-legală a minorei, s-a stabilit că aceasta prezintă leziuni ce pot data din ziua în care a fost reclamată fapta, potrivit Protv.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase