• Publicat:
Știri

Agenția Națională de Integritate: Două persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, în incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate: Două persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, în incompatibilitate
Agenția Națională de Integritate anunță, vineri, că a constatat starea de incompatibilitate în cazul a două persoane cu funcție de conducere din sistemul medical.

Zahra Salem, directorul medical al Spitalului Municipal „Anghel Saligny” Fetești și consilier local în cadrul Consiliului Local al orașului Cernavodă din județul Constanța, a fost găsit în stare de incompatibilitate deoarece, în perioada 11 iulie 2016 – 08 iunie 2018, a exercitat simultan funcția de director medical și calitatea de membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orașului Cernavodă.

Tot în stare de incompatibilitate a fost găsit și Reka Semmel, fost șef al Laboratorului de Recuperare Medicină Fizică și Balneologie din cadrul Spitalului de Recuperare Cardiovasculară „Benedek Geza” Covasna din județul Covasna din cauză că, în perioada 22 noiembrie 2016 – 31 decembrie 2017, a exercitat simultan funcția de șef Laborator recuperare fizică și balneologie în cadrul Spitalului de Recuperare Cardiovasculară „Dr. Benedek-Geza” Covasna și calitatea de administrator la o societate comercială.

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare. Zahra Salem nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare.

 

Inchide