Alegeri parlamentare 2020 | Șerban Nicolae acuză PSD: „Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale. Este cea mai urâtă formă de înşelăciune”/ Deputatul Liviu Pleşoianu: ”Niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta în PSD”

Alegeri parlamentare 2020 | Șerban Nicolae acuză PSD: Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale. Este cea mai urâtă formă de înşelăciune/ Deputatul Liviu Pleşoianu: ”Niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta în PSD”
Alegeri parlamentare 2020 | Șerban Nicolae acuză PSD: "Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale. Este cea mai urâtă formă de înşelăciune"/ Deputatul Liviu Pleşoianu: ”Niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta în PSD”. ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
Publicat: 27/10/2020, 17:53

Senatorul Șerban Nicolae a făcut declarații, într-o conferinţă de presă, despre cum „s-au calculat” locurile pentru viitoarele alegeri parlamentare, subliniind că nu a existat o ședința în organizațiile PSD în acest sens

Ba mai mult, cei care au făcut propunerile pentru alegerile parlamentare sunt pierzatorii alegerilor locale, care au găsit o oportunitate de a rămâne în politică în acest mod. Șerban Nicolae spune că niciunul dintre actualii senatori PSD de București nu au fost propuși de organizațiile de București.

Senatorul Șerban Nicolae despre candidatii la alegerile parlamentare din partea PSD: „Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale”

S-a spus că n-am fost propuşi de niciuna dintre organizaţiile Bucureştiului ale PSD. N-a fost nicio şedinţă în organizaţiile PSD Bucureşti şi lucrul ăsta e arhicunoscut. Niciun parlamentar dintre actualii senatori PSD de Bucureşti, cinci la număr, n-a fost propus de organizaţiile din Bucureşti pentru că n-au fost şedinţe. Propunerile au fost făcute de pierzătorii alegerilor locale. Omeneşte pot să-i înţeleg, au rămas fără serviciu, au rămas pe dinafara şi îşi caută loc în Parlament. E oferta lor pentru bucureşteni: ‘Dacă nu ne-aţi vrut primari, revenim ca parlamentari’ „, a spus Şerban Nicolae, care deschide lista pe Bucureşti a Partidului Ecologist Român la Senat.

Totodată, senatorul PSD compară strategia PSD pentru aleegrile parlamentare cu planul sacilor cu voturi, numind gestul o formă de înșelăciune

„Este cea mai urâtă formă de înşelăciune. Este pe acelaşi plan cu cei care umblă la sacii de voturi după ce se încheie ziua de votare şi care mistifică voinţa electoratului. (…) Nu este niciun fel de diferenţă între cei care pun urmaşii lui Băsescu pe listele PSD, între cei care pun analfabeţi pe listele PNL şi cei care umblă la sacii de voturi, aşa cum au făcut-o cei de la USR”, a adăugat senatorul.

Senatorul Șerban Nicolae spune că există un blat transpartinic al marilor partide – iar ceea ce e important e să avem alegeri„.

„Am crezut că un Guvern iresponsabil şi incompetent, aşa cum este Guvernul Orban, trebuie demis. (…) Am constatat că între opinia mea şi cea a conducerii actuale a PSD este o mare diferenţă, în folosul PNL. S-a vorbit de data alegerilor. Rata epidemiei creşte în mod constant (…) şi cu toate astea există un blat transpartinic al marilor partide – că e mai important să avem alegeri. Pentru cine e important? Cei care au pierdut examenul electoral se gândesc să ajungă cât mai repede în Parlament, în condiţiile în care epidemia se întinde cu cifre îngrijorătoare, în condiţiile în care în estul Europei lucrurile nu sunt deloc încurajatoare. (…) Dar la noi există o înţelegere prin care sănătatea trebuie să pice pe planul 2, sunt persoane foarte importante care trebuie să ajungă repede – repede în Parlament. Acest blat transpartinic s-a extins în toate domeniile”, a susţinut Nicolae.

 LiviuDeputatul Pleşoianu a susţinut, în aceeaşi conferinţă de presă, că PSD-ul în care a intrat în 2016, din păcate, nu mai are absolut nicio legătură cu PSD din 2020.

Deputatul Liviu Pleşoianu: ”Niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta în PSD”

„PSD este plin de oameni care au plecat din partid şi care au votat căderea propriului Guvern şi învestirea Cabinetului Orban, iar acum sunt incluşi pe listele de candidaţi pentru Parlament. (..) pentru funcţia de preşedinte a Camerei Deputaţilor. Acest domn, un academician SRI, deşi la un moment dat şi-a şters asta din CV, această parte importantă a carierei sale. (…)  Am făcut parte din Comisia „Sufrageria lui Oprea”. Păi, cum pot eu să mai rămân într-un partid în care preşedinte al Consiliului Naţional, şi nu numai atât, mare candidat, domnia sa fiind un mare strateg fără niciun fel de victorie, mă refer la domnul Dâncu, evident, un mare cărturar al neamului şi al virgulelor între subiect şi predicat, cum pot să mai rămân într-un partid care îl preţuieşte atât de mult, încât îl face strategul partidului pe cel care s-a aflat în sufrageria aia nenorocită? Dacă PSD a ajuns într-un asemenea hal, prin conducerea sa, încât să nege tot ceea ce a afirmat şi înainte de alegeri, în 2016, şi după, atunci niciun om cu coloană vertebrală nu mai are ce căuta acolo”, a spus Pleşoianu.

Joi, GÂNDUL.RO a publicat imagini exclusive de la sediul Partidului Ecologist Român (PER), unde se purtau negocieri intense cu senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, Cătălin Rădulescu, deputatul exclus recent din PSD și Marian Vanghelie. Tot joi, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu și-au anunțat demisia din partid și candidatura pe listele PER.

Senatorul Şerban Nicolae şi deputatul Liviu Pleşoianu deschid lista candidaţilor Partidului Ecologist Român (PER) Bucureşti pentru Senat şi Camera Deputaţilor.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Surpriză pentru fanii Survivor. Cine este Alba Renai, noua prezentatoare
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Oamenii transmit mai multe virusuri animalelor decât invers