Alegeri prezidențiale 2019 | EXIT POLL. Primul exit-poll al turului I la prezidențiale. La ce oră vor fi prezentate rezultatele

Redactor:
Gandul
Alegeri prezidențiale 2019 | EXIT POLL. Primul exit-poll al turului I la prezidențiale. La ce oră vor fi prezentate rezultatele
Un post tv a anunțat că va prezenta primul exit-poll al turului I al alegerilor prezidențiale, în direct, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor.

Antena 3 a comandat singurul exit-poll al acestor alegeri, realizat de CURS și Avangarde.

La ora 21.00, imediat după închiderea urnelor, postul va difuza exit-poll-ul cu primele rezultate ale turului I la alegerile prezidențiale.

Reamintim că în cursă sunt înscriși, dincolo de președintele Klaus Iohannis, care luptă pentru un al doilea mandat la Cotroceni, lideri politici precum Dan Barna, Viorica Dăncilă, Theodor Paleologu și Mircea Diaconu.

Un alt candidat la președinție este controversatul Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata care ar fi fost răpită și ucisă de Gheorghe Dincă în Caracal.

09:44 Numărul românilor care au votat în țară a depășit un milion

Numărul românilor care au votat în țară la primul tur al alegerilor prezidențiale a depășit, duminică dimineață, pragul de un milion, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Județele cu cea mai ridicată prezență sunt Ilfov, Teleorman, Olt, Giurgiu și Constanța.

Inchide