ALERTĂ. Un avion a aterizat forțat în județul Tulcea. Care este starea celor două persoane aflate la bord

ALERTĂ. Un avion a aterizat forțat în județul Tulcea. Care este starea celor două persoane aflate la bord
ALERTĂ. Avion prăbușit în județul Tulcea. Care este starea celor două persoane aflate la bord / Foto caracter ilustrativ
Publicat: 12/07/2020, 13:32
Actualizat: 12/07/2020, 14:06

În dimineața zilei de 12 iulie a.c., un aparat de zbor de mici dimensiuni ( în care se aflau 2 persoane, pilotul și un pasager) ar fi aterizat forțat pe luciul de apă, în zona localității Sfântul Gheorghe, județul Tulcea.

În urma evenimentului aviatic nu au rezultat victime.

In cauză, se efectuează verificări pentru clarificarea cauzelor si imprejurarilor producerii evenimentului.

Revenim cu informații

Avion prăbușit în județul Arad. Două persoane decedate (VIDEO)

Un AVION de mici dimensiuni s-a prăbușit, în luna martie, în zona localității Șiria din județul Arad, informează ISU. Accidentul s-a soldat cu două victime decedate.

Un avion s-a prăbușit la Tuzla. Copilotul a murit

Un avion de tip Diamond 42 a aterizat forțat lângă aeroportul din Tuzla, în februarie 2019. Copilotul a murit, pilotul a fost internat în spital cu traumatisme și fracturi.

Cea de-a doua victimă a fost preluată, conștientă, de elicopterul SMURD, fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța. Este vorba despre pilotul avionului, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, un traumatism abdominal și fracturi de membre.

„În aeronavă se aflau două persoane, bărbați. A aterizat forțat în zona Aerdomului Tuzla. Una dintre persoane a fost preluată imediat de elicopterul SMURD și transportată la spitalul județean Constanța. A doua persoană persoană a rămas încarcerată. Colegii mei au extras această persoană cu puțin timp în urmă, starea sa fiind extrem de gravă. Medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar au fost nevoiți să declare decesul bărbatului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anca Chriiță.

Aeronava de mici dimensiuni a aterizat forțat la Tuzla, în jurul orei 16:00, potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

În aparatul de zbor se aflau două persoane, ambele rămânând încarcerate în urma aterizării forțate.

Medicii de pe ambulanță au efectuat protocolul de resuscitare timp de zeci de minute, însă copilotul aeronavei nu a răspuns, fiind declarat decedat.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase