• Publicat:
Știri

ALERTĂ METEO: Regiunile în care temperaturile vor atinge 32 de grade

Astăzi vremea va fi caldă, în sudul și estul țării, unde vom avea temperaturi maxime de 32 de grade, transmit meteorologii.

ROMANIA, LUNI

VREME CALDĂ ÎN SUD ȘI EST, PLOI ÎN NORD-VEST ȘI CENTRU

Astăzi vremea va fi caldă, în sudul și estul țării, unde vom avea temperaturi maxime de 32 de grade.  În nord-vest, centru și la munte sunt anunțate ploi în averse, iar vântul va sufla cu intensificări. 28 de grade se vor înregistra la Craiova, Galati și Iași,  27 la Târgu Jiu, 25 la Constanța, Pitesti și Piatra Neamț.

ROMÂNIA, LUNI NOAPTEA

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI LA MUNTE

La noapte cerul va fi variabil, iar temperaturile minime se vor încadra între 8 și 18 grade, cu cele mai mari valori pe litoral. Vântul va avea intensificări la munte, iar pe crestele montane va sulfa cu viteze mari.

BUCURESTI

VREME CALDĂ, CER VARIABIL

În București vremea va fi mai caldă decât normalul perioadei și vom avea valori maxime de 30 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Minimele vor avea valori cuprinse între 11 și 14 grade, mai scăzute ăn zona preorășenească.

MUNTE

CER VARIABIL, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

La munte cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări, mai ales pe crestele montane. Local va ploua în averse. Temperaturile maxime vor fi de 24 de grade, iar cele minime de 6 grade.

Inchide