ALERTĂ METEO: Temperaturile scad ușor în mai multe zone. Din această seară apar și ploile

Astăzi vremea se răcește ușor în vest, centru și nord. Cerul va fi noros iar după amiaza sunt prognozate ploi slabe. În sud și est ziua va debuta cu ceață densă asociată cu burniță, transmite ANM.

ROMANIA, LUNI

VREME MAI RECE ÎN CENTRU, NORD ȘI VEST

Astăzi vremea se răcește ușor în vest, centru și nord. Cerul va fi noros iar după amiaza sunt prognozate ploi slabe. În sud și est ziua va debuta cu ceață densă asociată cu burniță. Maximele zilei se vor încadra între 16 și 26 de grade Celsius cu cele mai ridicate valori în Oltenia. 17 grade sunt prognozate pentru Iași, 19 vor fi la Constanța, 22 la Pitești și Târgu-Jiu și 23 de grade la Craiova.

ROMANIA, LUNI NOAPTEA

PLOI ÎN MARAMUREȘ, TRANSILVANIA, MOLDOVA ȘI CRIȘANA

La noapte va ploua slab în Maramureș, Crișana, Moldova și Transilvania. În restul țării cerul va fi variabil iar pe arii extinse spre dimineață se va produce ceață asociată cu burniță. Temperaturile nocturne se vor încadra între 3 și 13 grade, cu 5 grade la Cluj-Napoca, 6 la Piatra Neamț și Baia Mare, 8 la Iași și 12 grade la Constanța.

BUCURESTI

SCAD UȘOR TEMPERATURILE

În Capitală este prognozată o nouă zi frumoasă, cu cer mai mult senin și o maximă de 23 de grade Celsius. La noapte și spre dimineață va fi ceață iar minima va fi de 8 grade Celsius. De mâine temperaturile încep să scadă, iar cerul va devein variabil, mai mult noros. Sunt prognozate ploi slabe pe parcursul nopților când minima va fi de 5-7 grade Celsius.

MUNTE

CER MAI MULT NOROS, VÂNT MODERAT

În zonele montane temperaturile vor scădea comparativ cu zilele de week-end. Cerul va fi variabil, iar în zonele din Transilvania și Moldova sunt prognozate ploi slabe mai ales spre seară. Vântul va sufla slab și moderat iar maximele vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade Celsius.

Inchide