EXCLUSIVITATE. Alex Bodi și-a exploatat sexual fosta soție! Femeia încasa și 1.000 de euro pe zi / UPDATE: Mandat de arestare pentru 30 de zile!

EXCLUSIVITATE. Alex Bodi și-a exploatat sexual fosta soție! Femeia încasa și 1.000 de euro pe zi / UPDATE: Mandat de arestare pentru 30 de zile!
Alex Bodi a fost ridicat de mascați din vila sa din Voluntari
Publicat: 12/11/2020, 21:00
Actualizat: 13/11/2020, 17:19

Procurorii DIICOT care au destructurat rețeaua de trafic de carne vie condusă de temutul interlop sibian Adrian Tâmplaru au descoperit că una dintre femeile traficate de rețeaua de proxeneți era chiar fosta soție a lui Alex Bodi, considerat de anchetatori drept mâna dreapta a liderului. Potrivit procurorilor antimafia, prostituatele exploatate de gruparea condusă de cei doi produceau, pe zi, între 300 și 1.000 de euro.

Instanța a decis arestarea pentru 30 de zile a lui Alex Bodi. DETALII AICI!
ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIICOT care coordonează ancheta în cazul grupării de trafic de persoane și proxenetism conduse de Adrian Tâmplaru au stabilit că majoritatea fetelor fuseseră racolate prin intermediul rețelelor de socializare. De recrutări s-ar fi ocupat personal cei doi lideri, Adrian Tâmplaru și Alex Bodi, dar și trei bărbați din Craiova, foști deținuți, Adrian Alin Nicolae, zis Impresie, Mihnea Bejan, poreclit Motanu, și Alexandru Catană.

Păcălite prin metoda „loverboy”, acestea ajungeau pe străzile sau în bordelurile din Europa, fiind folosite inclusiv pentru organizarea unor petreceri în locații de lux.

Alex Bodi, acuzat că ar fi amenințat un bărbat, pentru 5000 de euro

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru Gândul.ro, că una dintre prostituatele identificate ca făcând parte din grupare este chiar prima soția a lui Bodi, care i-a dăruit acestuia doi copii și de care a divorțat pentru a se putea căsători cu vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu.

În plus, sursele citate au mai precizat că același Alex Bodi este suspectat și de o infracțiune de șantaj, după ce l-ar fi amenințat pe un bărbat cu bătaia, în cazul în care acesta nu-i dă suma de 5.000 de euro.

Adrian Tâmplauru și Alex Bodi au fost ridicați de procurorii DIICOT, miercuri dimineață, la capătul a 23 de percheziții care au avut loc în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov.

Atât Alex Bodi cât și nașul său de cununie, Adrian Tâmplaru, au fost reținuți pentru 23 de ore și urmează să fie duși în fața instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate armele subordonate acestuia, în special Poliția Capitalei și Inspectoratul General al Poliției citeste mai mult