Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV: „Ceea ce trebuia să fie o zi liberă s-a transformat în ziua fatidică”

Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV: „Ceea ce trebuia să fie o zi liberă s-a transformat în ziua fatidică
Un tânăr polițist din Sălaj, a murit într-un cumplit accident
Publicat: 10/08/2020, 09:31
Actualizat: 06/04/2021, 17:26

Un polițist din Sălaj s-a răsturnat cu ATV-ul, duminică, pe o pășune din localitatea Stâna, județul Sălaj, și a murit. Tânărul de 29 de ani se afla în ziua lui liberă la momentul accidentului. Sindicatul Europol a postat pe Facebook un mesaj prin care și-a exprimat regretul față de accidentul mortal în care a fost implicat Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL.

Alin avea 29 de ani și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor, spun reprezentanții Sindicatului Europol.

Poliția Sălaj a transmis, duminică, faptul că un polițist a murit în accident. Polițistul se afla în timpul liber și se deplasa cu ATV-ul pe o pășune, din localitatea Stâna, iar la un moment dat s-a răsturnat. La scurt de la producerea evenimentului, polițistul a murit.

„Polițistul își desfășura activitatea la Poliția Municipiului Zalău, a fost un om extraordinar, iar cuvintele ne sunt de prisos pentru a spune cât îi vom simți lipsa”, a transmis Poliția Sălaj.

Alin a murit după ce s-a răsturnat cu un ATV

Sindicatul Europol: Vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

„Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…

Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!, este mesajul SIndicatului Europol.

Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri…Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a…

Publicată de Sindicatul Europol pe Duminică, 9 august 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase