Amenzi pentru șoferii care parcheză ilegal pe Bulevardul Uranus. Polițiștii au dat 70 de amenzi și peste 100 de avertismente

Redactor:
Roxana Alexe
Amenzi pentru șoferii care parcheză ilegal pe Bulevardul Uranus. Polițiștii au dat  70 de amenzi și peste 100 de avertismente
Aproximativ 70 de amenzi în valoare de 11.900 de lei și peste 100 de avertismente au fost aplicate de agenții Poliției Locale a Municipiului București, șoferilor care au staționat neregulamentar pe Bulevardul Uranus, în cele trei zile de la deschiderea circulației pe primul segment al bulevardului.

 Aproximativ 70 de amenzi în valoare de 11.900 de lei și peste 100 de avertismente au fost aplicate de agenții Poliției Locale a Municipiului București, șoferilor care au staționat neregulamentar pe Bulevardul Uranus, în cele trei zile de la deschiderea circulației pe primul segment al bulevardului.

La trei zile de la deschiderea primului segment al Bulevardului Uranus, în această zonă, aproximativ 200 de șoferi au primit amenzi sau avertismente scrise, precizează municipalitatea, într-un comunicat de presă de miercuri.

Potrivit sursei citate, cele mai multe amenzi au fost date pentru opriri neregulamentare pe pistele destinate bicicliștilor.

Totodată, polițiștii locali au aplicat sancțiuni și paznicilor unei societăți comerciale care, pentru a face loc autoturismelor directorilor instituției pe trotuar și pe pista destinată bicicliștilor, au distrus stâlpii de delimitare dintre benzi.

Alți conducători auto au fost sancționați de către polițiștii locali și pentru că au staționat direct pe benzile de circulație.

Cele mai multe cazuri de distrugeri ale stâlpilor de delimitare, de opriri sau staționări neregulamentare care au fost depistate de agenții rutieri din cadrul Poliției Locale București au fost înregistrate în zona Buzești, mai precizează sursa citată.

Poliția Locală a Municipiului București a acționat cu trei patrule de ordine publică și nouă echipaje de circulație, care folosesc autospeciale dotate cu echipament de monitorizare audio-video.

Bucureștenii pot circula, de duminică după-amiază, pe tronsonul Buzești – Berzei al noului Bulevard Uranus, arteră care va face legătura între nordul și sudul Capitalei.

Buzești – Berzei – Uranus este un bulevard cu câte două benzi pe sens și bandă pentru bicicliști, cu trotuare cu o lățime cuprinsă între trei și cinci metri și linie de tramvai pe zona mediană, reprezentând o alternativă pentru Calea Victoriei și bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru și Dimitrie Cantemir.

În zonă vor circula cinci linii de tramvai și șase de autobuz, iar lucrările la Bulevardul Uranus vor continua spre sud, inclusiv cu construirea tunelului pe sub Palatul Parlamentului, pentru care se așteaptă avizul necesar.

Proiectul are trei etape, prima vizând tronsonul Piața Victoriei – Vasile Pârvan, a doua, Vasile Pârvan – Piața George Coșbuc, iar a treia, Piața George Coșbuc – Gara Progresul.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 anunţă un nou dezastru! Ce se...
Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! Câți bani a luat o...
FOTO. Nicoleta Luciu, senzuală ca pe vremea când poza în Playboy! Cum s-a fotografiat vedeta
Selly l-a UMILIT pe Mircea Badea, după petrecere! Răspuns INCREDIBIL: „Si stiti cine ma judeca...
Simona Halep, virală în toată lumea! Ce a putut spune despre Donald Trump
Uluitor. Câți bani poate câștiga lunar Patriarhul Daniel
Se oferă salarii de 10.000 de lei, în România! Care este domeniul în care poţi...
Euro ajunge la un nou maxim istoric
BANCUL ZILEI – Spionată de soț în timp ce făcea sex cu un prieten
Criminalul de la Onești a fost operat și i s-au scos 9 gloanțe. A fost...
Cea mai scumpă partidă de amor s-a plătit la Iași! Câți bani a luat o...
Soțul și-a găsit o amantă, a băgat divorț și a rămas cu casa. Când a...
Scanarea cu INFRAROȘU a celui mai scump tablou din lume a dezvăluit o SUPRIZĂ uriașă....
Telefonul cu o funcție minune. Ce face, de fapt, butonul de pe spatele iPhone
Banca Transilvania, anunț pentru toți românii: iată de ce trebuie să știi de acest card
Au intrat pe contul lui Rihanna și au încremenit. Detaliul care i-a lăsat fără cuvinte:...
Știrea ȘOC a momentului în cazul șoferiței care a ucis două fete, Cine este, de...
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Povestea femeii care a transformat un site din România într-o adevărată putere. De ce a...
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide