Amintiri fabuloase cu Ion Țiriac. Dezvăluirile lui Cosmin Hodor: „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferenţa?”

Amintiri fabuloase cu Ion Țiriac. Dezvăluirile lui Cosmin Hodor: „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferenţa?”
Amintiri fabuloase cu Ion Țiriac. Dezvăluirile lui Comin Hodor: „Băiete, uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei! Vezi diferenţa?” / Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 05/02/2021, 17:26
Actualizat: 05/02/2021, 21:21

Cosmin Hodor, cel mai tanar director de turneu din istoria ATP, a povestit recent mai multe întâmplări cu Ion Țiriac și ce pretenții avea acesta.

Cosmin Hodor a povestit pentru as.ro prin ce a trecut după ce a fost numit directorul turneului organizat de miliardar la București.

„Eram şoferul asistentei domnului Ţiriac. Mă trimitea cu o sută de mii de hârtii. Făceam sute de kilometri zilnic, am ameţit maşina aia tot Bucureştiul, am leşinat-o! În fiecare an am făcut câte un pas şi am ajuns în 2002 la o masă mare, la care a participat şi domnul Ţiriac. El stătea în capul mesei şi m-a întrebat dacă sunt în stare să preiau funcţia de director executiv. Aveam 24 de ani. În secunda doi, nu l-am lăsat să termine, i-am spus «da». Mi-am asumat o chestie datorită inconştienţei vârstei”, a povestit acesta.

„Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!”

De asemenea, acesta a pvoestit și alte întâmplări cu Ion Țiriac, una dintre ele referitoare la momentul în care Hodor trebuia să lipească afișe pe un perete de 200 de metri.

„Lipeam nişte afişe. Eram singur la un perete de 200 de metri, le puneam ochiometric. «Băiete, cine a pus afişele astea?! Vino! Uită-te la afişe şi uită-te la pantalonii mei. Vezi diferenţa?!». I-am spus că nu-mi dau seama. «Mai uită-te o dată. Vezi diferenţa?». «Nu ştiu la ce vă referiţi». «Mă, uită-te la dunga de la pantalon şi uită-te la afişele dumitale»”, a mai relatat acesta.

Întâmplarea de la Arenele BNR – „Dumneata realizezi că…”

„Cum intri în Arene, pe partea stângă sunt nişte case. Iar peretele era destul de scorojit şi se vedea urât înspre intrare. Primesc un telefon dimineaţă, la 7 fără un sfert: «Domnul Ţiriac te aşteaptă la 7.30 la Arenele BNR». Am ajuns cu 15 minute întârziere, cu dungi de somn pe faţă. Dânsul era acolo, mă aştepta: «Ce faci cu peretele ăsta?!». Turneul se organiza atunci în septembrie, era vară, şi cum bătea soarele în peretele ăla, nici nu puteam să mă uit la el. Nu înţelegeam ce am de făcut. «Omule, dă-i şi tu o culoare!». A doua zi dimineaţă, iar întâlnire. La 7.30, eram cu lecţia învăţată. Tot la perete ne-am întâlnit. «Dumitale îţi place ce culoare i-ai dat? De ce i-ai dat verde?». I-am spus: «Uite, că gazonul ăsta…». «Bă, gândeşte-te şi tu, nu verde, că e prea strident. Fă-l mai neutru, fă-i ceva». Dacă-l facem alb, m-am gândit că nu mai poate să zică nimic. A treia zi, întâlnire la perete. Zice: «De ce l-ai făcut alb?». «Am zis să nu-l mai fac altă culoare». «Dumneata realizezi că, dacă vine soarele şi se reflectă pe terenul din spate, ăia nu mai pot să joace?!»”, a povestit Hodor. În cele din urmă, acesta a les că nu vopsească peretele, ci să pună un panou uriaș cu cei care câștigaseră precedentul turneul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Ce a pățit acest pensionar italian de 79 de ani, după ce s-a cuplat cu...
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Anunțul făcut de Nicolae Bacalbașa despre Florin Piersic. Ce se întâmplă acum cu actorul: 'O...
Experții au dat verdictul: care sunt momentele ideale pentru o partidă de AMOR. Așa veți...
Urmează 48 de ore critice pentru Florin Piersic. Medic: "Depinde şi de sistemul imunitar, depinde...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Ce a făcut Sorinel Copilul de Aur cu primii lui bani din cântări: „A cumpărat...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Raportul lui Blinken este aşteptat să critice Israelul şi nu ar încălca termenii referitori la...
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
Se verifică banii românilor. Este obligatoriu până pe 25 mai. Legea spune clar
Cum se simte Kate Middleton. Răspunsul prințului William
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Când vine vara în România! Anunțul ANM
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce se întâmplă pe piaţa medicamentelor din România?