Ce fotografie a publicat Andreea Esca pe Instagram. Fanii știristei, împărțiți în două tabere: „Sper să te vindeci cât mai repede!” / „Ai marcat un mare minus la capitolul credibilitate…”

Ce fotografie a publicat Andreea Esca pe Instagram. Fanii știristei, împărțiți în două tabere: „Sper să te vindeci cât mai repede!” / „Ai marcat un mare minus la capitolul credibilitate...”
Foto: Instagram Andreea Esca
Publicat: 14/07/2020, 09:12

Andreea Esca a publicat pe Instagram o fotografie cu prăjiturele și cafea, prin care, cel mai probabil, dorește să le transmită fanilor că este bine, în contextul în care presa a dezvăluit că vedeta ar fi fost infectată cu noul coronavirus, după o petrecere mondenă la care nu s-au respectat măsurile de distanțare socială.

Mai mult, soțul Andreei Esca este internat la Terapie Intensivă în același spital cu vedeta de la Pro Tv.

De asemenea, televiziunea a anunțat oficial cazuri de infectare în rândul angajaților, dar nu a divulgat nume de jurnaliști care să fi fost infectați cu Covid-19.

Andreea Esca nu a avut nicio reacție pe această temă, preferând însă să le transmită fanilor o fotografie cu prăjiturele și cafea pe Instagram.

Andreea Esca a distribuit o fotografie pe Instagram

Duminică, 12 iulie, chiar în ziua în care toată presa scria de posibila infectare cu Covid-19 a vedetei, Andreea Esca a distribuit pe Instagram o fotografie cu o cafea și o prăjitură, alături de un emoticon vesel.

Imaginea a strâns mii de aprecieri, reacții și încurajări din partea fanilor. Desigur, în timp ce unii îi urează să se întoarcă sănătoasă la pupitrul de știri, alții o critică pentru lipsa de reacție, în contextul informațiilor privind infectarea cu Covid.

Mesaje de la fanii vedetei Pro Tv

”Dacă e adevărat, sper să te vindeci cât mai repede, să revii sănătoasă si frumoasă la treburile tale! Te-am apreciat foarte mult în timpul carantinei, ai fost pe baricade zi de zi și sunt sigură că ai respectat cât ai putut regulile. Uneori, mai lăsăm garda jos și aici mă includ și pe mine. E omenește. Să te faci repede bine! Tot respectul!”, a încurajat-o un fan pe Andreea.

”Din păcate, ai marcat un mare minus la capitolul credibilitate… păcat…”, îi transmite însă altul.

View this post on Instagram

?

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

View this post on Instagram

#Explorer60 #RowentaRobots @rowentaromania

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

View this post on Instagram

Ce ciudat!!! ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ Culoarea ochilor chiar schimba tot! Nu??? #alien #filtru

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie laciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase