Aplicația Waze a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc”, cu restricțiile de circulație din București / La Cotroceni se curăță covorul roșu – VIDEO

Măsurile și pregătiri de ultimă oră în ceea ce privește vizita Papei Francisc în România. Aplicația WAZE a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc" pentru a veni în sprijinul bucureștenilor. Totodată au fost luate măsuri speciale de securitate, iar la Cotroceni angajații curăță covorul roșu.

Aplicația WAZE a creat evenimentul „Vizită Papa Francisc” pentru a veni în sprijinul bucureștenilor.

Detalii AICI!

Aplicația arată restricțiile auto din zona centrală a Capitalei, pe tot parcursul zilei de azi, respectiv din apropierea locurilor de desfășurare a evenimentelor publice prilejuite de prezența Suveranului Pontif și indică rutele ocolitoare pentru a putea circula în această zi, în condiții normale.

Totodată, pe traseul din Capitală au fost luate măsuri speciale, de exemplu pe Calea Victoriei fiind ridicate toate coșurile de gunoi stradale, pentru ca în acestea să nu fie aruncate lucruri suspecte.

Mai mult, vineri dimineața, la prima oră, angajații Palatului Cotroceni curățau de zor covorul roșu pentru ca Papa Francisc să fie primit cum se cuvine.

Foto: Captură

Tags:
Inchide